free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Σάββατο η φιέστα του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και την άνοδο

Ύστερα από μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη άγχος, πίεση και αγωνία, ήρθε η ώρα για χαρές και πανηγύρια στον Εργοτέλη ο οποίος θα γιορτάσει το Σάββατο 27 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο Μαρτινέγκο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την άνοδο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση-πρόσκλησή της, η διοίκηση του Εργοτέλη τονίζει: «Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προσκαλεί τους φιλάθλους του, καθώς και τους αθλητές/αθλήτριες όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του Συλλόγου και τους γονείς τους, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 27/05 στις 19:00 στο Μαρτινέγκο.

Στη μεγάλη γιορτή του Εργοτέλη, η ΕΠΣΗ θα βραβεύσει την 1η ομάδα του Συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική, καθώς και την ομάδα του Μαρτινέγκο για την άνοδο στην Β´ Κατηγορία ΕΠΣΗ. 

Από την πλευρά μας, θα βραβεύσουμε τους αθλητές μας που είναι μέλη των μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, τους συνδέσμους φιλάθλων Alternatives και Daltons, καθώς και τον σύνδεσμο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου. 

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

Related posts

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Γιώργος Ανανίδας

Συγχαρητήρια σε Ηρόδοτο και Σωκιανό από ΟΦ Ιεράπετρας και Λευτέρη Αυγενάκη

Abola Team 2

Πήρε Παπουτσή ο Πέλοπας Κιάτου, συμφώνησε με Ραχίμ

Abola Team 2