free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Η ομάδα μας είχε μέταλλο, καρδιά και ψυχή!»

 

Στους τομείς που συνέβαλαν καταλυτικά στην επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει η Τερψιθέα με αφορμή την παλικαρίσια της άνοδό στην Α’ Κατηγορία.

Η ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Άγιο Θωμά έδωσε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων τη δυνατότητα να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια προσμονής. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου Κώστας Βλάχος με δηλώσεις που παρχώρησε στο «Abola.gr» αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για το ταλέντο και την ψυχική δύναμη των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έδωσαν ό,τι μπορούσαν, ώστε να οδηγήσουν την Τερψιθέα στον δρόμο των επιτυχιών και το σημαντικότερο, να την επαναφέρουν στην Α’ ΕΠΣΑ:

«Αισθανόμαστε όλοι μας πάρα πολύ χαρούμενοι για το γεογνός ότι πετύχαμε τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου!  Επαναφέραμε την Τερψιθέα στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και οι στιγμές που βιώνουμε όλοι μας είναι ξεχωριστές. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρσητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για όλα όσα πέτυχαν φέτος. Η ομάδα μας είχε μέταλλο, καρδιά και ψυχή και απέδειξε μέσω της αγωνιστικής της εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ότι εδικαιούτο της ανόδου. Ήμασταν πρωτοπόροι του ομίλου για διάστημα επτά μηνών και γενικότερα δείξαμε ότι μας διακατείχε το πνεύμα του νικητή και ανταμειφθήκαμ εγι’ αυτό» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Τερψιθέας, για να προσθέσει:

 

«Γενικότερα η Τερψιθέα είαν ένας Δήμος, μία Κοινότητα, που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Η διοίκηση και τα προηγούμενα χρόνια έκανε κινήσεις , προσπάθειες να οδηγήσει την ομάδα στην Α’ Κατηγορία, όμως δεν είχε βρεθεί η κατάλληλη χημεία. Φέτος, όμως οι συνθήκες είχαν ωριμάσει αρκετά και όλοι μαζί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους οπαδούς μας, που ήταν αρωγοί στο φετινό μας εγχείρημα. Πλέον, ξεκάθαρος στόχος μας είναι την επόμενη χρονιά να φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί στην νέα πρόκληση που μας περιμένει».

 

 

 

 

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 2-0: Έτσι ήρθε το 4χ4!

abola10

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Ιωάννου: «Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος »

Kώστας Παλαιολόγος