free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την φετινή πορεία της ομάδας εξέφρασε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος  από τα πεπραγμένα της φετινής περιόδου στον Ιπποκράτη, έχει ο Κώστας Ζαμπέτας.  

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου τνω δυτικών προαστίων στα μέσα της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, κατ΄σαφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει την ταυτότητα της ομάδας και να της μεταδώσει το πνεύμα του νικητή, της αυταπάρνησης, της αγωνιστικότητας. 

Στοιχεία, τα οποία επέτρεψαν στον Ιπποκράτη να αναρριχηθεί βαθμολογικά και παράλληλα να αποδώσει ποδόσφαιρο αξιώσεων στα γήπεδα της Γ’ ΕΠΣΑ. Ο Κώστας Ζαμπέτας  μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε την ακλόνητη ικανοποίησή του, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα: 

«Η χρονιά σε γενικές γραμμές ήταν επιτυχημένη. Ανέλαβα την ομάδα στα μέσα της πειρόδου και με βάση τα όσα πετύχαμε μπορώ να δηλώσω ότι μας επιτρέπουν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία» ήταν η αρχική εκτίηση του έμπειρου προπονητή του Ιπποκράτη, για να προσθέσει: 

 

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει να καταρτίζουμε τα πλάνα μας που αφορούν τον σχεδιαμσό της επόμενης περιόδου . Θα επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε το υπάρχον ρόστερ κι ανάλογα από τις ανάγκες που θα προκύψουν να επιδιώξουμε την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας. Από την πλευρά μου στο ξεκίνημα του Ιουνίου θα παραδώσω στη διοίκηση τη σχετική έκθεσή μου όπου και θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας μας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό». 

Related posts

Πήρε Κωνσταντόπουλο και Κούτρη ο Ηρακλής Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Να τελειώσουμε ιδανικά το πρώτο γύρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανθησειακός-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-1

Abola Team 3