free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: “Έμφαση και στα παιδιά από τις Ακαδημίες της Αθηναϊδας”-Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής

Βλέψεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον έχει ο ιδιαίτερα δραστήριος πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης ο οποίος παράλληλα επιμένει στην αξιοποίηση των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής, θεωρώντας ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο κομμάτι της νέας προσπάθειας.

Στην συνέντευξη που παρέθεσε στο Abola.gr για την άνοδο, και τους στόχους της ομάδας, μεταξύ άλλων τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε δύο συνεχόμενες ανόδους. Από την Γ’ κατηγορία στην Β’ και τώρα στην Α’ ΕΠΣΑ με αήττητη μάλιστα πορεία. Σημειωτέον πάντως ότι η Αθηναϊδα έχει παίξει και στην Δ’ Εθνική και στην Γ’ Εθνική. Από και και ύστερα, κλείσαμε συμφωνία με τον βετεράνο παίκτη του Ολυμπιακού Γιώργο Βαϊτση ο οποίος έχει εντυπωσιακή θητεία στον χώρο του ποδοσφαίρου και στον οποίο δόθηκε η σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ανανεώθηκε επίσης η συνεργασία με τον επιτυχημένο γυμναστή Ζήσης Κατσαρός ενώ τεχνικός διευθυντής ανέλαβε τεχνικός διευθυντής. Σίγουρα η Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα ωστόσο με τις κατάλληλες προσθήκες θα επιχειρήσουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία και θα επιχειρήσουμε να προσελκύσουμε και πάλι όλο το Κυψελιώτικο φίλαθλο κοινό. Αν πάντως μας προκύψει πρωταθλητισμός, δεν θα πούμε όχι. Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι δίνω και δίνουμε μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής .όπως συμβαίνει και στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αξιοποιούν τα ταλέντα από τις υποδομές τους και πολλά από αυτά τα παιδιά τώρα μεσουρανούν στο Παγκόσμιο στερέωμα. Αυτή τη συνταγή ακολουθούμε πιστά και πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα μας δικαιώσει. Θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το μέλλον του ποδοσφαίρου βρίσκεται στις ακαδημίες των ομάδων”.

Related posts

Στις 8/9 η ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (11 & 12/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3