free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσαν Ακριτίδης και Μανωλιάδης

 

Με τη φανέλα των Σουρμένων θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο οι δύο παίκτες.

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στα Σούρμενα οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία τα τελευταία χρόνια. 

Η διοίκηση των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ στο πλαίσιο της χάραξης του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής περιόδου προχώρησε σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν «κολώνες» της εξαιρετικής πορείας που έχουν διαγράψει οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια. 

Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό μέσο, Γιώργο Μανωλιάδη και τον αρχηγό και κεντρικό αμυντικό Σταύρο Ακριτίδη. Οι δυο ποδοσφαιριστές στην καθορισιτκή συνάντηση που είχαν με κορυφαία διοικητικά στελέχη των Κυπελλούχων Αθήνας, συμφώνησαν σε όλα, με άμεση συνέπεια και από την επόμενη περίοδο να ηγηθούν στο εγχείρημα που θα επιχειρήσει η ομάδα για μία αξιόλογη παρουσία στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΑ.  

Την ίδια στιγμή, οι Γιώργος Καζαντζής και Γιάννης Μητρούσης, που συνθέτουν πλέον το προπονητικό δίδυμο των Σουρμένων φροντίζουν να εξετάζουν διεξοδικά όλες τις δυνατές περιπτώσεις παικτών, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα.

 

 

 

 

Related posts

Ισχυρή διοίκηση στα Σούρμενα με τέσσερις πρώην προέδρους! (vd)

abola10

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Δηλώσεις Καζαντζή και ευχαριστίες για φιλοξενία

abola10

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος