free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Λαμπρινάκος

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

 

 

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Γιάννης Λαμπρινάκος. Ο έμπειρος παίκτης, με την πολυετή του θητεία σε κορυφαίους συλλόγους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα αναζητώντας νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του διαδρομή..

Ο πρώην άσος του ΠΑΟ Ρουφ και της Αγίας Παρασκευής, πλέον εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τον επόμενο στθαμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Με την απαραίτητη υπενθύμιση η νέα του ομάδ ανα έχι τη στόφα του πρωταθλητή, ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις υψηλές του φιλοδοξίες.  

Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λαμπρινάκος με θητεία σε αρκετές ομάδες της Αθήνας ευχαρίστησε την ομάδα τη συνεργασία ενώ ευχήθηκε ότι καλυτερο από εδώ και στο εξής. 

Στο μεταγραιφκό κομμάτι ο νέος τεχνικός της ομάδας Θανάσης Ζαμπούρας θα σταθμίσει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους μέσα στις προσεχείς ημέρες, ώστε να αποφασίσει για το εύρος των κινήσεων που θα χρειαστεί να γίνουν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

 

 

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς από τη Νίκη Αλίμου!

Kώστας Παλαιολόγος

Στην «Μπάρτσα» και ο Ντακόβ!

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10