free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Υπάρχει διάθεση να μείνω»

 

Στο προχωρημένο των επαφών του με την διοίκηση της Θύελλας Αγίου Δημητρίου για το ενδεχόμενο παραμονής αναφέρθηκε ο έμπειρος τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης.

 

Σηκώνουν … μανίκια στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου αναφορικά για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, όπου χάθηκε στις …λεπτομέρειες το τρένο της άμεσης επανόδου, φαίνεται πώς άνοιξε για τα .. καλά την όρξη των ιθυνόντων του σωματείου να «τρέξουν» από τώρα τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν γίνει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές με τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη που αφορούν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Συζητήσεις, οι οποίες έχουν γίνει κάτω από πολύ καλό κλίμα. 

Κάτι, το οποίο αναφέρει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο έμπειρος προπονητής: «Η αλήθεια είναι ότι από μέρους μου υπάρχει διάθεση να μείνω. Οι πρώτες επαφές, που έχουν γίνει με την διοίκηση είναι σε πολύ καλό κλίμα, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάναμε φέτος, όπου χάσαμε στις λεπτομέρεις το τρένο της άμεσης επανόδου. Λειτουργήσαμε εξαιρετικά, οι προπονήσεις μας ήταν αρκετά αξιόλογες κι εκτιμώ ότι το έργο μας φάνηκε εντός αγωνισιτκού χώρου, Από εκεί κι έπειτ αόταν μπαίνεις σε μία διαπραγμάτευση, πολλά πράγματα καθορίζονται από τοςυ στόχους, που οριοθετούνται, τις προοπτικές, τις βλέψεις τις φιλοδοξίες, αλλά αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά». 

Ισόπαλη 2-2 του Καλαμακίου αναδείχθηκε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου σε φιλικό ματς,

Related posts

Ακατέργαστο … «Διαμάντι» για τον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Ρένος Γιαμπουράς

Στην Τερψιθέα είναι μία γροθιά!

abola10