free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στόχος τα 500 παιδιά στα τμήματα υποδομής της Αθηναϊδας και συνεργασία με δύο σχολεία της περιοχής-Γ. Ανδρινόπουλος: “Γίνεται σπουδαία δουλειά”

Τα σταθερά βήματα προς το μέλλον είναι μια συνταγή που ακολουθούν πιστά με πρώτο οι ιθύνοντες της Αθηναϊδας με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κινδιλίδη.

Όπως τόνισε ο κ. Κινδιλίδης αυτή τη στιγμή τα τμήματα υποδομής του ιστορικού Κυψελιώτικου συγκροτήματος αυτή τη στιγμή είναι πλαισιωμένα με περισσότερα από 250 παιδιά.

Στόχος όπως τόνισε ο επικεφαλής της διοίκησης της Αθηναϊδας είναι σε πρώτη φάση να φθάσουν τα 500 τα παιδιά που θα προπονούνται στις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα, ήδη υπάρχει συνεργασία με δύο σχολεία της περιοχής με στόχο την διεύρυνση αυτής της προσπάθειας. Πολύ σύντομα επίσης θα προστεθούν άλλα δύο σχολεία σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των τμημάτων Τζούνιορ και Προτζούνιορ της Αθηναϊδας Γιώργος Ανδρινόπουλος δήλωσε: “Τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα προσπάθειας σε αυτά τα τμήματα του συλλόγου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα ο σύλλογος θα πλημμυρίσει από παιδιά. Ήδη έχουκμε διακρίνει ότι υπάρχουν ταλέντα τα οποία με την κατάλληλη δουλειά θα φθάσουν στο επιθυμητό σημείο”.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (19 και 20/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Μανωλιάδης: «Υπάρχει δίψα για διάκριση στους Τράχωνες»

abola10

Σαν να μην έλειψε ποτέ το Καματερό!

abola10