free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δύο ατού του Ηρακλή για την παραμονή στην Superleague!

Σε δύο ατού-σε δύο κινήσεις ποντάρουν οι άνθρωποι του Ηρακλή, προκειμένου να πετύχουν την ανατροπή στην καταδικαστική απόφαση και φυσικά την παραμονή τους στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

​Η πρώτη περίπτωση του Ηρακλή έχει να κάνει με την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη. Στον Ηρακλή, θεωρούν πως η Λίγκα, ως συναιτερισμός δεν μπορει να λάβει καμία δικαστική απόφαση, με τους ανθρώπους της ομάδας, να θεωρούν παράνομη την ψηφοφορία που έγινε η οποία ήταν καταδικαστική. Η άποψη αυτή βρίσκει εκφραστή και τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα αλλά και του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού.

Στον Ηρακλή, πιστεύουν, πως το Διαιτητικό, θα πάρει πίσω την απόφαση της Λίγκας, για την αφαίρεση των τριών βαθμών και μάλιστα, στην υπερασπιστική τους γραμμή, θα έχουν την στήριξη από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον δκηγόρο του. 

Σε περίπτωση που το Διαιτητικό, μπει στη διαδικασία, να “εξετάσει” την υπόθεση αυτή, και βγάλει απόφαση η οποία θα είναι θετική για τον Ηρακλή, τότε οι “κυανόλευκοι” θα προσφύγουν εκ νέου σε αυτό, για το θέμα της μη αδειοδότησης. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα έχουν το δικαίωμα αυτό, αφού ο υποβιβασμός τους θα είναι οριστικός, με τον Λεβαδειακό, να κερδίζει τη θέση τους. 

Σε περίπτωση όμως που οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν επιστραφούν στον Ηρακλή, τότε οι “κυανόλευκοι” θα “πατήσουν” πάνω στην προκήρυξη του ΚΑΠ, και θα ισχυριστούν πως δεν προβλέπεται πουθενά, η ποινή του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, στον Ηρακλή πιστεύουν ότι θα έρθει η δικαίωση.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Αύριο (7/10) διεξάγεται η 5η αγωνιστική στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

Ο Δημήτρης Tσουκνάκης για το come back των ακαδημιών της Κηπούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

Κάηκε η Νέα Φιλαδέλφεια στη φιέστα της ΑΕΚ

Abola Team 2