free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπακασέτα η ΑΕΚ 1-0 τον ΠΑΟΚ

Τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ διατήρησε η ΑΕΚ η οποία επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και χάρη σε γκολ του Τάσου Μπακασέτα έφτασε στο 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. 

Η Ένωση μπήκε πολύ καλά έχασε πέναλτι με τον Λάζαρο στο 6’ και μεγάλη ευκαιρία στο 23’, ενώ τα νεύρα ήταν πάντα στο… κόκκινων λόγω των σκληρών φάουλ. Τελικά οι παίκτες του Χιμένεθ κατάφεραν βρουν τη λύση πριν το φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 42΄. 

Σωστή διαχείριση από τον Χιμένεθ στο δεύτερο 45λεπτο. Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να «καθαρίσει» το ματς, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τα γεμίσματα που επιχειρούσαν οι παίκτες του Ίβιτς. 

 Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λάζαρος (64’ Γιόχανσον), Μπακασέτας, Αραούχο (86’ Πέκχαρτ) 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος (81’ Κουλούρης), Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (33’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς 

 

 

Related posts

Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Abola Team 2

Απεβίωσε ο θρυλικός Γκέραρντ

Abola Team 2

Στην Κίνα η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων!

Abola Newsroom