free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Ζαμπέτα ο Ιπποκράτης

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή προχώρησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

 

 

Οριστικά με τον Κώστα Ζαμπέτα στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Ιπποκράτης την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων εκτίμησε δεόντως τη μεθοδική δουλειά και το έργο του έμπειρου προπονητή στο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία και του κατέθες επρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, την οποία αποδέχθηεκ ο Ζαμπέτας. Παράλληλα, ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον γυμναστή και στενό συνεργάτη του, Δημήτρη Μαγιάση. 

Η επέκταση της συνεργασίας με τον Ζαμπέτα, ωθεί τους ιθύνοντες του Ιπποκράτη, να «τρέξουν» όλα τα θέματα που άπτονται του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής περιόδου. Με τον έμπειρο τενχικό να δίνει το έναυσμα μέσω δηλώσεών του στο «Αbola.gr»: 

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον Ιπποκράτη. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει βλέψεις και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε τη μεθοδικ΄δουλειά που είχαμε ξεκινήσει στο διάστημα των προηγούμενων μηνών. Με την προοπτική να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ακόμη πιο ανταγωνιστικό για την επόμενη σεόν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Ζαμπέτα, για να προσθέσει: 

«Αυτό που προέχει, είανι αν γίνει αρχικά ένα ξεσκαρτάρισμα ως προς το υπάρχον ρόστερ, με την πρόθεσή μας να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του βαισκού μα ςκορμού και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στι απαιτούμενες προσθήκες». 

 

Δυνατό φιλικό με τον Θρίαμβο Χαίδαρίου προγραμματίστηκε για την προσεχή Τρίτη στις 6:30 μ.μ, στο οποίο η τεχνική ηγεσία ενδέχεται να προβεί σε μία σειρά δοκιμών

Related posts

Αστέρας Χαϊδαρίου-Προμηθέας 9-0

Abola Team 3

Φωστήρας Καισαριανής-Κορωνίδα 0-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (13/11) πρόγραμμα στις τρεις κατηγορίες

Abola Team