free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λαμπράκης: «Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του Εργοτέλη»

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου (γενικός αρχηγός & τεχνικός διευθυντής) ήταν φανερά συγκινημένος στην φιέστα του Εργοτέλη στο «Μαρτινέγκο».

Ο Εργοτέλης γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και το «Μαρτινέγκο» το περασμένο Σάββατο υποδέχθηκε σύσσωμη ηόλη την Εργοτελίτικη οικογένεια.

Ο γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που είστε σε αυτήν τη γιορτή του Εργοτέλη. Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του Συλλόγου για όσα έκανε και όσα θα συνεχίζει να κάνει.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα σ´ αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν την πρώτη ομάδα αλλά και σε όλους όσους είναι κοντά τους: τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φροντιστές και τους φυσικοθεραπευτές.

Όλους που είναι μια οικογένεια και κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Εκ μέρους όλης της ομάδας, αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία στα νεαρά παιδιά του Συλλόγου, τα οποία πρέπει να είναι υπερήφανα που αγωνίζονται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης», ήταν τα λόγια του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην φιέστα της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπάμπη Λυκογιάννη με τη Στουρμ δεν επιβραβεύτηκαν απλώς με νέο συμβόλαιο ή την κλήση του στην Εθνική για το ματς με τη Βοσνία.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ-χαφ του Εργοτέλη επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα του Αυστριακού πρωταθλήματος.

Σε 34 εμφανίσεις ο 23χρονος άσος είχε 3 γκολ και 1 ασίστ.

Related posts

Χωρίς Καραλή στη Μύκονο η Θύελλα Καμαρίου

abola10

Α. Παλτόγλου: Ομάδα ανταγωνιστική το Αιγάλεω με μικρό μέσο όρο ηλικίας-Προπονητής ο Βασιλειάδης-Όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει

Abola Team 2

Γιώργος Κόλτζος: «Με ειρωνεύτηκε ο Μαγκαφίνης, γι’ αυτό έφυγα»

Abola Team 3