free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νικολακόπουλος: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Την ικανοποίησή του από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου έξέφρασε ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος.

 

 

 

Πολύ  σκληρή για να … πεθάνει αποδεικνύεται η Ελπίδαα Αγίων Αναργύρων. Το συγκρότημα τν δυτικών προαστίων σε αυτά τα παιχνίδια οριακού και κομβικού χαρακτήρ απου δίνει με φόντο την παραμονή της στην Β’ ΕΠΣΑ, αναδεικνυει τρομερά ψυχικά αποθέματα και με τηγ ποιότητα πολλών παικτών, που απαρτίζουν το ρόστερ της,

Η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από την Άμιλλα Περιστερίου πέρα από την όποια ψυχολογική ώθηση, της παρέχει την ευχέρεια να παίξει τα …ρέστα της στο κομβικό εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Νεοπεντελικό.  Εκεί, όπου με νίκη θα εξασφαλίσει την παραμονή της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρηση Νεοαποντελικού – Άμιλλας Περιστερίου. 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Νικολακόπουλου στο «Αbola.gr»:: 

«Γενικότερα αισθανόμαστε πολύ ευχαριστημένο από την συνολική μας παρουσία στο πρώτο μπαράζ με την Άμιλλα Περιστερίου,.Γενικότερα θεωρώ ότι το πρόσημο που προκύπτει για την ομάδα μας είναι θετικό, αφού κάναμε το πρώτο βήμα για την παρμαονή μας. Όχι το μεγάλο, αλλά σίγουρα ένα πολύ ουσιαστικό, δεδομένου ότι η υπόθεση παρμαονή εξακολουθεί να περνάει από τα δικά μας πόδια. Κι αυτό διότι έχουμε τη δυνατότητα στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσουεμ στην έδρα μας κόντρα στον Νεοπεντελικό με νίκη να κλειδώνουμε την σωτηρία ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ Νεοπεντελικού κι Άμιλλας Περιστερίου. Καταλυτικό στοιχείο έχει να κάνει και με την κόπωση, την οποία θα γλιτώσουμε, με δεδομένο ότι η επόμενή μας υποχρέωση είναι την Κυριακή, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που αγωνίζονται μεσοβδόμαδα. Θα έχουμε την πολυτέλεια να συγκεντρωθούμε περισσότερο, να δουλέψουμε πιο εμπεριστατωμένα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Νικολακόπουλου, για να προσθέσει: 

 

«Με εξαίρεση ένα κενό διάστημα που μας βρήκε να χάνουμε με 1-0, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε ακόμη και την νίκη  Μάλιστα, εκτιμώ ότι δνε μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του πολύ ταλαντούχου μας ποδοσφαιριστή του Μερχόζα στο 85’ Δεν πειράζει όμως, είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε»

Related posts

Μαντζούνης: «Για εμάς είναι ντέρμπι το ματς με Θεμιστοκλή Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Πολυτσέρη o ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος

Ήταν…φωτιά και Λαύρα!

abola10