free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σφυρογιαννάκης: «Νιώθω απίστευτα δικαιωμένος!»

 

Ως απόλυτη δικαίωση για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική με το Κερατσίνι.

 

 

 

Με το χαμόγελο της δικαίωσης των κόπων να λάμπει στο πρόσωπό του από την επίτευξη του στόχου της ιστορικής ανόδου του Κερατσινίου στην Γ’ Εθνική, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης. Ο πολυσύνθετος μπακ – χαφ των «ροσονέρι» μιλώντας στην κάμερα του επίσημου καναλιού του συλλόγου τόνισε ότι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για τα όσα έχει προσφέρει αυτά τα τρία χρόνια στην ομάδα: 

«Δικαιωμένοι είναι η σωστή λέξη Η ομάδα πάλευε από 8 Αυγούστου για να ανέβει και τα κατάφερε  27 Μαϊου» ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού μπακ , ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το κλειδί που χάρισε στην ομάδα του την νίκη στο μπαράζ ανόδου επί της Οδηγήtριας επεσήμανε: 

«Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι, Βλέπαμε ότι χάναμε ευκαιρίες που έμοιαζε ένα παρόμοιο παιχνίδι σαν την Ελπίδα Σκουτάρεως. Πραγματικά και όλοι  αρχίζαμε και το θυμόμασταν, αλλά τελικά πιέσαμε και καταφέραμε μετά απο πολλές φάσεις να βάλουμε το γκολ. 

Η επόμενη ημέρα είναι σίγουρα καλύτερη για το Κερατσίνι, γιατί μετά από 14 χρόνια ανεβαίνει Γ’ Εθνική. Πραγματικά εγώ τρία χρόνια έχω βάλει τα πόδια μου στη φωτιά, έχω ποθήσει απίστευτα για να ανέβει αυτή η ομάδα.Νιώθω απίστευτα δικαιωμένος που το καταφέρνω αυτό τώρα»

 

 

 

Related posts

Αγγελάκης: «Υπάρχει άφθονο ταλέντο και ποιότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με πάθος για νίκη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Πρόσθεσε εμπειρία με Κεσανίδη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος