free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζήτησε νέα προθεσμία ο Τσιάκαλος

 

Ορισμένες ακόμη ημέρες προθεσμία να απαντήσει, ζήτησε ο νεαρός τεχνικός από την διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου

 

 

 

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί για τον Αστέρα Χαϊδαρίου το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Τσιάκαλο. Οι επιτυχίες της νεοσύστατης ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ όπως είναι εύλογο, εκτόξευσαν στα ύψη τις «μετοχές» του νεαρού προπονητή, ο οποίος φέρεται  να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τριών συλλόγων της Αθήνας συν φυσικά την πρόταση ανανέωσης από πλευράς Αστέρα Χαϊδαρίου. 

Γεγονός το οποίο εξώθηκε την πλευρά του Τσιάκαλου να ζητήσει από τη διοίκηση του σωματείου των δυτικών προαστίων προθεσμία 5-6 ημερών, μέχρις ότου δώσει την δική του απάντηση. 

Ερωτηθείς για το προπονητικό του μέλλον, ο Τσιάκαλος τόνισε στο «Αbola.gr»: 

 «Ζήτησα από τη διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου προθεσμία 5-6 ακόμη ημερών, ώστε να αποφασίσω πιο ξεκάθαρα και με ακόμη πιο καθαρό μυαλό. Ήδη εξετάζω .ακόμη τρεις πολύ καλές προτάσεις που έχω στα χέρια μου από άλλους συλλόγους και όπως είναι εύλογο ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης. Όλ είναι ανοικτά» 

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι δοκμές παικτών κυρίως από τα πλούσια τμήματα υποδομών, με τους περισσότερους να παρουσιάζουν πολύ καλά δείγματα γραφής. 

 

Σε αυτό το πλαίσιο ο Αστέρας Χαϊδαρίου επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Περάματος με 5-1, ενώ  αύριο Τρίτη  θα διεξαχθεί φιλικό με τους Νέους Ευγένειας.

Related posts

Τσιάκαλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος για το 3-3 ο διαιτητής»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαρτέκας: Στην Κηπούπολη θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Αμπαριάν Δημήτρης

Ρένος Γιαμπουράς