free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σπάθας: «Ευχαριστώ την οικογένεια Αραβαντινού!»

 

 

Τον ενθουσιασμό του από την όλη φετινή προσπάθεια, τη συνεργασία του με τη διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού και την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική εξέφρασε ο Βασίλης Σπάθας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει το Κερατσίνι με αφορμή την ιστορική επιστροφή της κορυφαίας ομάδας της πόλης, στα «σαλόνια» της  Γ’ Εθνικής μετά από διάστημα 14 ετών. Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης αήττητης πορείας των «ροσονέρι» προς την κατάκτηση του νταμπλ, ο Βασίλης Σπάθας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ανέλυσε τους τομείς, που επανέφεραν το Κερατσίνι στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού και τους ποδοσφαιριστές του. 

Αναλυτικά ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

  

Πόσα χρόνια είσαι πρώτος προπονητής;

 «Αυτή είναι η τρίτη χρονιά. Μία σούπερ επιτυχημένη χρονιά  με το Κερατσίνι Κυπελλούχο Πειραιά στον τελικό που έγινε στο Καραίσκάκη και με την άνοδο στην Γ’ Εθνική ύστερα από 14 χρόνια! Φτάσαμε και στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου χάσαμε στις Σέρρεςστα πέναλτι από την Ελπίδα σε μονό ματς, ενώ είχαμε καθολική υπεροχή. Πέρσι είχα την Προοδευτική και ανεβήκαμε αήττητοι στη Γ’ Εθνική και ήμασταν για 15 ολόκληρες αγωνισιτκές χωρίς να φάμε ούτε ένα γκολ. Αυτό ήταν ρεκόρ».

 Είχε υποστήριξη από τον κόσμο φέτος;

«Είχαμε, αν και η ομάδ αήταν πολλά χρόνια μακριά από τη Γ’ Εθνική κι όσο να’ ναι ο κόσμος είχε λίγο παγώσει».

 Πόσο κόσμο χωράει η έδρα σας;

 «Ανεπισήμως κοντά στις 3.000»

 Πάει ο κόσμος στα τοπικά ερασιτεχνικά να δει ποδόσφαιρο;

 «Ναι, πάει. Αυτό που έζησα ειδικά στην Προοδευτική πέρσι ήταν εντυπωσιακό. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μαζεύει κόσμο και ειδικά σε αγώνες μπαράζ ή τελικούς Κυπέλλων».

 Ο Αραβαντινός πώς είναι ως πρόεδρος;

 «Άψογος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του κυρίου Αραβαντινού και γενικώς τη διοίκηση του Κερατσινίου που στέκοντια δίπλα μας. Επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για το πάθος που έδειξαν και καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική ύστερα από 14 χρόνια»

Για να καταλάβει ο κόσμος. Τί μισθούς παίρνουν οι παίκτες;

 «Είναι εντελώς ερασιτεχνικά τα πράγματα, τη βενζίνη τους να παίρνουν, τέτοια πράγματα. . Εδώ μιλάμε για το μεράκι του αθλητή και τη φιλοδοξία του να φτάσει ψηλότερα, να το δουν ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες».

 Έχετε έναν καλό παίκτη που ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού παλιότερα, τον Ψυχογιό. Πες μου γι’ αυτόν

«Ψηλός, γεροδεμένος. Κια πολύ γρήγορος. Μου θυμίζει τον Δώνη όταν έπαιζε μπάλα. Τ΄τοιο στιλ ειναι , καλα σωματικά προσόντα, γρήγορος, τζαρτζάρει, τρέχει»

Και πώς δεν παίζει ψηλότερα;

 «Πρέπει να είναι πιο ομαδικός. Αυτό πρέπει να φτιάξει για να παίξει ψηλότερα. Έχει όλα τα προσόντα».  

 

  

 

 

.

 

 

Related posts

Τον μέσο Βασίλη Καλικαντή απέκτησε ο Αίας Σαλαμίνας

Abola Team 3

Συζητήσεις με Αίαντα Σαλαμίνας ο νεαρός και σπουδαίος πορτιέρο Παναγιώτης Βαβάκας του οποίου ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική πορεία στον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Σχολή Διαιτησίας ΕΠΣ.ΑΘΗΝΩΝ (21/11/2022 09:25)

Abola Newsroom