free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Είμαστε απόλυτα υπερήφανοι!»

 

Τις θερμές της ευχαριστές σε όλους όσοι διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην φετινή εκπηκτική πορεία, εξέφρασε η διοίκηση της Οδηγήτριας με σχετική της ανακοίνωση.

 

 

Υπερήφανεια και δικαίωση των κόπων της φετινής περιόδου είναι το συναίσθημα που επικρατεί στο ατόπεδο» της Οδηγήτρις, με αφορμή την κατάκτηης του φετινού πρωταθλήματος ακι την παρουσία της ομάδα ςστο μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κόντρα στο Κερατσίνι.  

Η διοίκηση του σωματείου με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιβράβευσε τους πάντες για την σπουδαία φετινή χρονιά. 

«ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ από την Οδηγήτρια 

Μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου με το ΑΠΟ Κερατσινίου, Το Δ.Σ. της Οδηγήτριας επιθυμεί να εκφράσει για μια ακόμη φορά τις καλύτερές του ευχές στην Ομάδα του Κερατσινίου για την πορεία της στην Γ Εθνική Κατηγορία, 

Και να απευθύνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας για την πραγματικά σπουδαία εμφάνισή τους και την τεράστια και ευπρεπέστατη προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο κάτω από ‘’ιδιαίτερα’’ αντίξοες συνθήκες. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που θα έπρεπε να ασφυκτιούν από ΝΤΡΟΠΗ, εμείς είμαστε απόλυτα Υπερήφανοι για τον αγώνα που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την εξαιρετική τους ποδοσφαιρική αξία αλλά και το πλαίσιο Αρχών και Αξιών μέσα στο οποίο ο ΑΠΟ Οδηγήτρια διαχρονικά πορεύεται και θα συνεχίσει να πορεύεται. 

Σε όλους τους φίλαθλους της Ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο είτε μόνοι τους είτε με τα παιδιά τους, υποστήριξαν τους παίκτες μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και τους χειροκρότησαν παρατεταμένα μετά τη λήξη του αγώνα. Είμαστε επίσης Υπερήφανοι για αυτήν την τόσο δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας που μαζί με την εξαιρετική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ΕΞΕΘΕΣΑΝ απροκάλυπτα τους ‘’γνωστούς παράξενους’’ … 

Στους δεκάδες φίλους από άλλες Ομάδες, κυρίως του Πειραιά και της Αθήνας για την ευγενική επικοινωνία τους με μηνύματα και τηλεφωνήματα. Ζητάμε συγνώμη που σε αρκετά από αυτά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως θα έπρεπε.

 

Με εκτίμηση

ΔΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Όλοι χαρούμενοι!

Abola Team

Ανακοίνωση ΕΠΣ Πειραιά

Nάσος Φακίδης

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά-Και χρηματική ποινή στην Οδηγήτρια

Abola Team 2