free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Παπαζαφειρόπουλος

Την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού μετά από διάστημα τριών μηνών ανακοίνωσε η διοίκηση των Ιλισίων 2004.

 

 

Οριστικά κι αμετάκλητα ο Περικλής Παπαζαφειρόπουλος θα αποτελέσει τον τεχνικό καθοδηγητή των Ιλισίων 2004 και την επόμενη σεζόν. 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε απαραιτηθεί από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, λόγω κάποιων προσωπικών του ζητημάτων, μετά από νέα προσέγγιση, του Προέδρου Παντελή Ξενιτίδη, πείστηκε να επιστρέψει στο τιμόνι της ομάδας, ώστε να ολοκληρώσει το αξιομνημόνυτο έργο του και να σπρώξει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. 

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», αφού εξέφρασε την χαρά του για την επιστροφή του στα Ιλίσια 2004, έδωσε το σύνθημα για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: 

 «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι επιστρέφω στα Ιλίσια 2004. Ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι την επόμενη σεζόν να φανούεμ όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό κι ανάλογα να προβούμε σε ενισχυτικές κινήσεις σε θέσεις, όπου θα χρειαστεί ανάγκη. Το σίγουρο είναι οτι θα κινηθούμε για δύο τρεις πολύ ποιοτικές προσθήκες, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα μας».

Related posts

Δυναμικά ο Χολαργός!

abola10

Πλησιάζει η Νέα Ιωνία

abola10

Στους «8» η Κ14 των Αθηνών!

abola10