free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σπυράκης: «Ευχαριστώ θερμά διοίκηση, παίκτες και κόσμο!»

Στην πρωτοβουλία να ευχαριστήσει όλους με τους οποίους συνεργάστηκε στη διάρκεια της φετινής περιόδου προχώρησε ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

 

Μπορεί ο Γιώργος Σπυράκης να αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ημέρες από την τεχνική ηγεσία του ΠΟΨ, ωστόσο, τα συναισθήματα που τον δένουν με την ομάδα του Ψυχικού είναι τόσο έντονα. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ηγήθηκε των τυχών των «πρασίνων» τους τελευταίους τρεισίμιση μήνες, σε μία προσπάθεια να αποφύγει ο σύλλογος των βορείων προαστίων τον υποβιβασμό στην Γ’ ΕΠΣΑ, με δήλωσή του στο «Αbola.gr» έσπευσε να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους όσοι συνεργάστηκε σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, ενώ εξέφρασε και την βαθιά του θλίψη για τον υποβιβασμό. 

Αναλυτικά: 

«Βρέθηκα στον πάγκο της ομάδας για διάστημα τρεισίμιση μηνών. Αισθάνομαι πολύ στενοχωρημένος που δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα, την οποία έχω υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής για διάστημα 18 χρόνων. 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστές, στον Πρόεδρο Πετρίδη και όλα τα μέλη της Διοίκησης, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο υπέροχο κόσμο της ομάδας, που βρισκόταν συνεχώς δίπλα μας και μας ενθάρρυνε. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου, ώστε η ομάδα να βρει το συντομότερο δυνατό τον δρόμο της και να επιστρέψει άμεσα στην Β’ Κατηγορία»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Έμειναν στην κατηγορία ΑΟ Περιστερίου και Ανθούπολη

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (18/11) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Οι πρώτοι σκόρερ στους μέχρι τώρα αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team 3