free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σύσκεψη κορυφής στον Ήφαιστο Περιστερίου

Η οριοθέτηση των στόχων της επόμενης περιόδου αποτελεί το ζητούμενο για την φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

 

Η χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού που αφορά την οργάνωση και την γενικότερη δομή του Ηφαίστου Περιστερίου για την επόμενη σεζόν θα κριθεί σε πού μεγάλο ποσοστό από την συνάντηση που θα έχει εντός των ημερών ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός με κορυφαία διοικητικά στελέχη. Στο πλαίσιο της σύσκεψης κορυφής με τον έμπειρο προπονητή αναμένεται να οριοθετηθούν οι στόχοι, αλλά και οι προοπτικές της επόμενης περιόδου.

Το φετινό άκρως επιτυχημένο μοντέλο, που ήθελε τον σύλλογο των δυτικών προαστίων να πραγματοποιεί μία ιδιαίτερα αξιόλογη σεζόν και να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ με αρκετούς νεαρούς κι αξιόλογους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές, σαφέστατα αποτελεί  υπόδειγμα για τη συνέχεια. 

Την ίδια στιγμή βέβαια, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος η ιδέα ουσιαστικής ενίσχυσης με ορισμένους παίκτες εγνωσμένης αξίας στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με την προοπτική ο Ήφαιστος να δημιουργήσει  ένα πολύ ισχυρό σύνολο, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στο νέο «μαραθώνιο».  

 

Την ευκαιρία να προβεί σε νέες δοκιμές παικτών θα έχει ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου στο δυνατό φιλικό με μία ομάδα του Αγίου Ιεροθέου το απόγευμα της Τετάρτης.

Related posts

Σαρωτική η Νέα Ιωνία (5-0)

Abola Team

Φιλίππου: Στόχος της Χρυσούπολης η άνετη παραμονή

Abola Team

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τράχωνες

Abola Team