free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Υπάρχει διάθεση να μείνω»

Στο θετικό κλίμα που επικρατεί για την παραμονή του στον πάγκο του Χαραυγιακού στάθηκε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

Ιδιαίτερα κρίσιμες προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στον Χαραυγιακό σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις που επίκεινται στο ιδιαίτερα νευραλγικό θέμα της τεχνικής ηγεσίας.  

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ο οποίος φέτος οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας περιμένει κι αυτός΄έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Πρόεδρο Μανώλη Φύτρο, ώστε από κοινού να αποφανθούν πώς θα κινηθούν για την επόμενη ημέρα του λαοφιλούς συλλόγου της Ηλιούπολης. 

Ο επιτυχημένος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» προανήγγειλε την απαρχή σημαντικών εξελίξεων, ώστε ο Χαραυγιακός να μπορέσει το συντομότερο δυνατόν να θέσει τις βάσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.  

«Σαφέστατα υπάρχει διάθεση τόσο από τον Πρόεδρο Μανώλη Φύτρο, όσο και από την πλευρά μου, ώστε να μείνω και να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας, ώστε ο Χαραυιακός να συνεχίσει να πορεύεται τον δρόο των επιτυχιών» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να προσθέσει: 

«Περιμένουμε να γίνει η καθοριστική συνάντηση, ώστε να δούμε πώς θα πορευτούμε και τί στόχους θα θέσουμε για την επόμενη περίοδο».

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (26/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου η Νέα Ιωνία (0-2)

Abola Team

Η ΕΠΣΑ για τις βεβαιώσεις δικαιολόγησης απουσιών των παικτών των Μικτών Παίδων και Νέων

Abola Team 3