free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

H ΒΙΚΤΩΡΙΑ Πρωταθλήτρια η UNION EUROBANK Κυπελλούχος στο Εργασιακό ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε στις Εγκαταστάσεις της Παιανίας το βράδυ της Τετάρτης (31/5) η σεζόν για το Εργασιακό ποδόσφαιρο.

Εκεί, σε μια όμορφη γενικά ατμόσφαιρα από κάθε άποψη αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα του Πρωταθλήματος στον Εργασιακό Αθλητισμό ενώ έγινε ο τελικός του Κυπέλλου και ο Μικρός τελικός για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΒΙΚΤΩΡΙΑ F.C. 1994 ενώ το Κύπελλο του πρωταθλητή παρέλαβε και σήκωσε ψηλά ο αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας Κώστας Τόττης ενώ στη συνέχεια όλοι οι παίκτες της ομάδας παρέλαβαν τα μετάλλια τους. Με την πρωταθλήτρια ομάδα της Βικτώρια αγωνίστηκαν οι: Δράμαλης, Πανταζόπουλος, Ζαχαρίας, Σταρράς, Βερεράκης, Προκόπας, Χείλαρης, Καραμπάτσος, Κ. Τόττης, Κούρτης, Παπαδάκης, Φάνης Τόττης, Γερόλυμος, Αλεξόπουλος, Μπιλάλης, Παπασταύρου. Μετά τις βραβεύσεις ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Τόττης φανερά συγκινημένος δήλωσε: “Πετύχαμε έναν πραγματικό άθλο. Όλα άρχισαν όταν μια παρέα παιδιών ξεκίνησε την ομάδα στην Πλατεία Βικτωρίας το καλοκαίρι του 1994. Με σκοπό, να ενώσουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την γειτονιά σε μια ομάδα. Μια ομάδα που συνεχίζει την πορεία της στον χρόνο και στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από δέκα χρόνια ακριβώς. Ένα πρωτάθλημα αφιερωμένο από τη νέα γενιά σε αυτούς που την ξεκίνησαν και κυρίως στον έναν και μοναδικό “΄Μπέο” μας που μας κοιτάει περήφανος από κει ψηλά”.

Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα Deloitte.

Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα της UNION EUROBANK που στον τελικό νίκησε το Κολλέγιο DERRE με 4-1. Από δύο γκολ για τους νικητές που το γιόρτασαν έξαλλα και με πολλά βεγγαλικά στην στέψη τους και είχαν και δύο δοκάρια το ένα με τον Ψώνη από δύο γκολ πέτυχαν οι Άλεξ (Αλέξης) Παπαδόπουλος και Ακπαρίδης. Το γκολ για το DERRE που είχε επίσης ένα δοκάρι πέτυχε ο Μανιάτης. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: DERRE (Υπεύθυνος ομάδας Κώστας Μαργαρίτης): Ρέτζιος, Γκέλα, Παπαστάθης, Μανιάτης, Παναγιωτίδης, Βασιλόπουλοε, Ελσαλούσι, Δούκας, Πάτσο, Γρατσιάτος, Τεττώρος ενώ έπαιξαν επίσης οι Φελίπε, Αρβανίτης, Τάρεκ, Δημητρέλος, Καλπούζος, Αδρακτάς, Έγκλι, Κάπρος, Δόλλης. UNION EUROBANK (κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης (Καραγιώργος), Χουζούρης, Πριόβολος, Δημητρίτσης, Μαντέλλος, Σαρέλλης, Ακπαρίδης, Κακιούζης, Ντρένοβα, Βαρβέρης. Άλεξ. Παπαδόπουλος ενώ επίσης έπαιξαν οι Μίχος, Δημ. Παπαδόπουλος, Καραβίδας, Ψώνης, Ντάρλας, Γιαννόπουλος, Ντοβλετάκης, Παπατσούτσος, Κουλάδης, Κουνταρδάς, Αντωνόπουλος. Άψογοι στα καθήκοντά τους ήταν η ρέφερι Λαμπαδαρίου,  ο πρώτος βοηθός Κορώνας, η δεύτερη βοηθός Βογιατζάκη και ο τέταρτος διαιτητής Π. Αλεξόπουλος στους οποίους επίσης δόθηκαν μετάλλια ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Διονύσης Νερατζίνης και αρκετός κόσμος. Μετά και τις απονομές ο πρόεδρος της UNION EUROBANK και ο εκ των υπευθύνων της ομάδας Πέτρος Μέρκος αναφέρθηκαν στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα το φάσμα του αθλητισμού στο οποίο συμμετέχει η εν λόγω ομάδα.

Related posts

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Abola Team 3

5-1 η UNION EUROBANK στην πρεμιέρα με το Φυσικό Αέριο

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες με τεράστιο “διπλό” η Union Eurobank!

Abola Newsroom