free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Ξεκαθαρίζουμε το ρόστερ»

 

Στις προτεραιότητες που αφορούν την χάραξη του σχεδιασμού της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Την προσπάθεια αναδόμησης που έμψυχου υλικού συνεχίζουν απτόητοι στην Κορωνίδα.  

Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Γαλατσίου περνούν από … κόσκινο διάφορες περιπτώσεις παικτών, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας, όπως επίσης φυσικά και πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών και τους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να εξάγει χρήσιμα συμπράσματα για την ποιότητα των παικτών που διαθέτει στο ρόστερ. 

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα: 

«Βρισκόμαστε σε μία χρονική στιγμή όπου προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε παίκτες τόσο από τις ακαδημίες μας, όσο και ορισμένους άλλους, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να έρθουν στην ομάδα μας».

Δυνατό φιλικό με την ομάδα Νέων των Αγίων Αναργύρων θα δώσει αύριο Πέμπτη η Κορωνίδα (9:30 μ.μ.), όπου η τεχνική ηγεσία ενδέχεται να προβεί σε νέες δοκιμές.

  

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (14/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τίμησαν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο Θοδωρής Κουνάδης και Βαγγέλης Ξυδέας

Abola Team 3

Νέα Ιωνία: Πήρε τον Λορέντσο Πρίφτη

Γιώργος Ανανίδας