free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κρίσιμες εκλογές στην Τερψιθέα

 

Ισχυρή διοίκηση με αρκετούς επιφανείς επιχειρηματίες αναμένεται να αποκτήσει η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων. 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικό για το μέλλον της Τερψιθέας αναμένεται να είναι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Κι αυτό διότι μέχρο την συγκεκρειμένη ημερομηνία προβλέπεται να προκυρηχτούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου! 

Η ιστορική άνοδος της ομάδας των νοτιοανατολικών προαστίων στην Α’ Κατηγορία, έπειτα από διάστημα οκτώ ετών, έχει δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους τοπικούς φορείς, οι οποίοι διαπσιτώνουν ότι κάτι πολύ καλό «οικοδομείται» για τα επόμενα χρόνια! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρκετοί επιφανείς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής φέρονται να έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να αναμειχθούν στα κοινά της Τερψιθέας, ώστε να την βοηθήσουν αποφασιστικά στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει η ομάδα στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας την προσεχή σεζόν. 

Η αίσθηση, που έχει δημιουργηθεί, θέλει την Τερψιθέα να αποκτά πολύ ισχυρή διοίκηση, η οποία θα θέσει τις υγιείς καις τέρεες βάσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανάλογο με αυτό των προηγούμενων δεκαετιών, όταν η ομάδα πρωταγωνιστούσε στις ανώτερες κατηγορίες. 

 

Ο νέος διοικητικός κορμός που θα προκύψει αναμένεται να επιληφθεί για μία σειρά καίριων ζητημάτων που αφορούν τον σύλλοογ, όπως η χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά και το ενδεχόμενο παραμονής του αρχιτέκτονα της ανόδου Κώστα Βλάχου.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ (Α’ κατηγορία): Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς

Κράτησε Τσίκο η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος