free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο τεχνικό τιμ ο Κουτσούκος

 

Το πόστο του στενού συνεργάτη του Άρη Τσαγδή, αλλά και αυτό του τεχνικού διευθυντή ττης Δραπετσώνας ανέλαβε ο Παναγιώτης Κουτσούκος.

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου στον ΑΣ Δραπετσώνας.  

Οι ιθύνοντες της «Δράτσας» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Παναγιώτη Κουτσούκο. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αρη Τσαγδή στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα θα αναλάβει και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Στο τεχνικό τιμ του ΑΣ Δραπετσώνας ως άμεσος συνεργάτης του Αρη Τσαγδή θα βρίσκεται για την νέα χρονιά ο Παναγιώτης Κούτσουκος ο οποίος με την δουλειά του και την επαγγελματικότητα του θα βοηθήσει τον σύλλογο στο μέγιστο. Ο Παναγιώτης Κούτσουκος έχει διατελέσει σε πολλές ομάδες του Πειραιά αλλά και σε Αθήνα τόσο ως προπονητής αλλα και ως συνεργάτης σε ομάδες όπως Αετός Κορυδαλλού, Αρη Αμφιάλης, Χαραυγή και άλλες.

Επίσης ανακοινώνεται οτι ο Παναγιώτης Κούτσουκος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή του ΑΣ Δραπετσώνα ο οποίος σε συνεργασία τόσο με τους άλλους προπονητές του συλλόγου αλλά και με την διοίκηση της ομάδας θα ανεβάσουν το επίπεδο των ακαδημιών του συλλόγου».

Related posts

ΕΠΣΠ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α.Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ.ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Εθελοντική αιμοδοσία συνεχίζει να διοργανώνει δύο φορές το χρόνο το Νέο Ικόνιο

Abola Team 3

Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Κώστας Χολέβας

Ρένος Γιαμπουράς