free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Υποδομές γεμάτες υποσχέσεις

 

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής αφήνουν στον προπονητή Μάκη Ντέτσικα οι ταλαντούχοι παίκτες, που προέρχονται από τις ακαδημίες  του Ολυμπιακού Κυψέλης.

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάκη Ντέτσικα, ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, αλλά και από τα δείγματα γραφής που παρουσιάζουν οι πολλοί κι αξιόλογοι παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών. Στο προχθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον συντοπίτη Γκυζιακό,οι «ερυθρόλευκοι»  επικράτησαν με 2-1 παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής και ανέδειξαν ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς σε βάθος που γίνεται στην ομάδα. 

Κόντρα στην ομάδα η οποία φέτος πέτυχε την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ, ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 23 διαφορειτκούς ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 14 ήταν ηλικίας 14-16 ετών! 

Παράλληλα, το περασμένο Σάββατο η παιδική ομάδα επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 στη Ριζούπολη, ενώ η αντίστοιχες εφηβικές αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την τεχνική ηγεσία να εξάγει πολά χρήσιμα κι ενθαρρυντικά συμπεράσματα από την ποιότητα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται εκ βάθρων. 

 

Οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουνίου

 

 

Related posts

Αποχώρηση Μανώλη Θεμέλη από τον Κεραμεικό

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στους σημερινούς (27/9) αγώνες Κυπέλλου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (20/3)

Abola Team