free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ΣΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Ο Α.Ο. ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ αναδείχθηκε στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ΣΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Ο δημοφιλής Α.Ο. ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ.

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αντάξιο του θεάματος που προσέφερε ολόκληρη τη  χρονιά το πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., ο Α.Ο. Φοίβος Βάρης, που έχει συγχωνευθεί εδώ και δυο χρόνια με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αίολου Γλυφάδας, κατέκτησε τον τίτλο για τη σεζόν 2016/17 κερδίζοντας στον τελικό την πολύ δυνατή ομάδα του Κωστέα Γείτονα με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Φοίβου Βάρης ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να φτάσει δίκαια στην κορυφή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. για τη φετινή χρονιά με δυο τέρματα των Φιλίππου Χρήστου και Φασουλά Θοδωρή, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με απαράμιλλο πάθος και προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα αποζημιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τους θεατές που γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη.

Το πολύ όμορφο Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό απόγευμα έκλεισε με τις τις πολύ όμορφες εικόνες των παιδιών και των δυο ομάδων να παίρνουν τα κύπελλα τους και να πανηγυρίζουν μαζί, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που το χαίρονται όλοι και η αντιπαλότητα μεταξύ των παικτών των ομάδων σταματάει με το σφύριγμα της λήξης.

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/l8BNsC4vnLk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε σήμερα (19/3) στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Τα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής (7/10)

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (3/2/2023)

Abola Newsroom