16 C
Αθήνα
Οκτώβριος 18, 2021
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σούλης Παπαδόπουλος στον Athletic Radio 104,2: «Θέλω να μείνω στον Εργοτέλη»

O Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την άνοδο του Εργοτέλη, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει αρκεί «να γίνουν τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για το τι πήγε λάθος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Θα έπρεπε να γίνει και υλικό Γ’ Εθνικής. Σε αυτήν την κατηγορία, θα έπρεπε να υπάρχουν παίκτες αυτής της νοοτροπίας. Ο κάθε προπονητής πρέπει να βάλει τους παίκτες ανάλογα με τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζεται. Στην Γ’ Εθνική πρέπει να ξέρεις τι γίνεται. Υπάρχουν πολύ κακοί αγωνιστικοί χώροι, αντίπαλοι που σε αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά και επιπλέον υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που δεν υπάρχουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για τη νοοτροπία που πέρασε στους παίκτες του Εργοτέλη: «Τις δυσκολίες της κατηγορίας τις αντιλήφθηκαν οι παίκτες του Εργοτέλη. Ο Λεάλ, ο Σερτζίνιο, ο Κατσικοκέρης είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά άλλα έπρεπε να καταλάβουν ότι χρειάζεται να κάνουν και… τάκλιν για να κερδίσουν αυτό που έπρεπε να πάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν το ματς – κλειδί ήταν με τον Ιωνικό: «Το πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου ο Ιωνικός έβγαινε και έλεγε ότι είναι η καλύτερη ομάδα ενώ όταν ήρθε στο Παγκρήτιο, έπαιξε για να χάσει. Δεν γίνεται να βγαίνει μια ομάδα και να λέει ότι είναι η καλύτερη και να έρχεται για να χάσει. Το πιστεύαμε, το γνωρίζαμε αλλά σε εκείνο το ματς καταλάβαμε ακόμα περισσότερο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για το τι μέτρησε στην απόφαση του να αναλάβει το «τιμόνι» του Εργοτέλη: «Πρώτα από όλα ήθελα να δουλέψω στο Ηράκλειο γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη και επίσης ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που είχα αντιμετωπίσει στην Σούπερ Λιγκ. Οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες του Εργοτέλη δεν ήταν μόνο επιπέδου Football League αλλά και μεγαλύτερης κατηγορίας.. Μου άρεσε το ρίσκο να έρθω στον Εργοτέλη και να πετύχω παρότι βρισκόταν πίσω στην βαθμολογία. Και βέβαια με έπεισε και ο πρόεδρος. Ο κύριος Βρέντζος μου έδωσε να καταλάβω ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια και πως αν η ομάδα δεν έπαιρνε την άνοδο τότε μπορεί και να μην υπήρχε αύριο. Το πείσμα του για να πετύχουμε με έκανε να θέλω να έρθω».

Για τον Σέρχιο Λεάλ: «Ο Λεάλ είναι ένα παιδί με μεγάλη προσωπικότητα, είναι επαγγελματίας και του αρέσει να δουλεύει πολλές ώρες. Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη μεμονωμένα αλλά αφού με ρωτήσατε θα σας πω. Είναι ένας παίκτης που με είχε πληγώσει στο παρελθόν, μου άρεσε πάρα πολύ και όταν ήρθα στην ομάδα, έπαιζε σαν «δεκάρι» και ήταν εύκολο να τον εκνευρίσουν. Τον τραβήξαμε στα άκρα, στην θέση που έπαιζε παλιότερα, το κατάλαβε, του άρεσε πάρα πολύ και όλοι είδατε την συμβολή του».

Για το αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη και τη νέα χρονιά: «Για να γίνει μια νέα συνεργασία, πρέπει να δεις πολλά πράγματα. Όμως πρέπει να βάλεις ορθολογικά τα δεδομένα και να τα αναλύσεις. Αν τα πράγματα είναι όπως τα σκέφτομαι, σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω. Από εκεί και πέρα πρέπει να μου γίνει επίσημη πρόταση για να μπορέσω να πω κάτι».

Για τις συνθήκες εργασίας στον Εργοτέλη: «Όταν πήγα στον Εργοτέλη, οι συνεργάτες που είχα μαζί μου δεν μπορούσαν να με ακολουθήσουν στο Ηράκλειο. Όμως, πρέπει να πω δημόσια ότι έγινε καταπληκτική δουλειά και μάλιστα εάν παραμείνω στον Εργοτέλη θέλω να δουλέψω μαζί με αυτά τα παιδιά. Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο όπως είναι ο Σταύρος Λαμπράκης ενώ πρέπει να πω δημόσια ότι έγινε εξαιρετική δουλειά τόσο από τον γυμναστή Αντώνη Ανδρουλάκη, όσο και από τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά».

Για την μη άνοδο του ΟΦΗ: «Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ προερχόταν από την Γ’ Εθνική και αυτό παίζει τον ρόλο του. Σίγουρα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας όμως μέσα στο γήπεδο δεν παίζει μπάλα η φανέλα και η ιστορία. Δεν είναι τίποτα αν το λες μόνο και δεν φαίνεται μέσα από τις πράξεις. Ο ΟΦΗ ήταν τυχερός που είχε έναν πολύ καλό προπονητή (σημ. Νιόπλια) και έχει ακόμα πολύ καλό προπονητή (σημ. Παπαδόπουλο). Πιστεύω ότι μπορεί να επιστρέψει και άμεσα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Στο μεταξύ οι «κιτρινόμαυροι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ και παράλληλα καλούν τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«O Γ.Σ. Εργοτέλης, στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρονιάς και της ίδρυσης της ΠΑΕ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει μετοχικά, από απλός μέτοχος έως μεγαλομέτοχος.

Η μόνη προϋπόθεση που θέτουμε για να συμμετέχει κάποιος στη νέα ΠΑΕ, πέρα φυσικά από την εντιμότητα και την οικονομική ευχέρεια και διαφάνεια, είναι να συμμερίζεται το όραμα μας για έναν ισχυρό, αυτάρκη και ανεξάρτητο Εργοτέλη, ο οποίος θα έχει ως στόχο την επιστροφή στη Super League στα επόμενα 1-3 χρόνια, ανάλογα με τις δυνατότητες και το πλάνο των μετόχων, με την παράλληλη προώθηση δικών του παιδιών και νεαρών ποδοσφαιριστών γενικότερα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι, βάσει τόσο του αθλητικού νόμου, όπως αυτός τροποποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο (Ν. 4410/2016, ΦΕΚ Α 141/3.8.2016), όσο και του ΚΑΠ (παράρτημα, άρθρο 4), η νέα ΠΑΕ Εργοτέλης θα είναι απαλλαγμένη από το σύνολο των χρεών και λοιπών υποχρεώσεων της παλιάς ΠΑΕ.

Ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει τεθεί σε εκκαθάριση από 27/06/2016, δηλαδή προγενέστερα της παραπάνω τροποποίησης του αθλητικού νόμου, ενώ ως γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2015-16, δηλαδή προγενέστερα της ισχύος του παραπάνω άρθρου του ΚΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει τις επαφές για την επόμενη μέρα του Συλλόγου».

Related posts

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Abola Team 2

Νέα αναβολή και σέντρα την 1η Οκτωβρίου στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Ο Ιωνικός Νικαίας 1-1 εκτός έδρας με τον Ιάλυσο

Abola Team 2