free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανανέωσαν με Πράσινο οι Νέοι Δραπετσώνας

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον επιτυχημένο τεχνικό προχώρησαν οι «οράνιε»

 

 

Με τον Μανώλη Πράσινο σην άκρη του πάγκου τους θα πορευτούν οι Νέοι Δραπετσώνας και την επόμενη σεζόν. Η μεθοδική δουλειά, η συνέπειά του, όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα επί ημερών του παρουσίασε πολύ όμορφο θέαμα, έχοντα ςάριστο κλίμα στα αποδυτήρια, ενθουσίασε τη διοίκηση των «πορτοκαλί», οι οποίοι προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους ακι την νέα σεζόν.

Στο σύλλογο φέτος θέτουν νέους και υψηλότερους στόχους και πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθούν με την καθοδήγηση του Μανώλη Πράσινου, που θα έχει υπό την επίβλεψή του τις ακαδημίες και το γυναικείο τμήμα της ομάδας. Άμεσος συνεργάτης του Μ. Πράσινου, θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο Παναγιώτης  Παπαγεωργίου, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα κοντά 30 χρόνια 

Ξεκίνησε το τουρνουά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα άνοιξε τις πύλες του το τουρνουά που διοργανώνουν οι Νέοι Δραπετσώνας στ γήπεδα Δραπετσώνας και Χαραυγής και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 20/06/2017 

Αναλυτικά:

 

«Με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των ομάδων Α.Σ. Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων, Αστέρια Δραπετσώνας, ΑΕ Χαραυγή  Νέοι Ευγενείας, Ατρόμητος Κερατσινίου και  Πειραϊκός θα προσπαθήσουμε κάθε παιχνίδι να είναι μια γιορτή χωρίς σκοπιμότητες και άγχος.» αναφέρει η ανακοίνωση  των Νέων Δραπετσώνας και καταλήγει: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την βοήθεια του και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κ. Σ. Συράκου και τον δημ. σύμβουλο κ. Δ. Θωμαΐδη καθώς και τους διαιτητές Πειραιά.»

 

Related posts

Σούπερ η νέα εμφάνιση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Abola Team 3

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (14/10 και 15/10) στον Πειραιά

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για την μη διεξαγωγή αγώνων στο γήπεδο Περάματος, για το ΣΕΦ, για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, για τη σχολή διαιτησίας, για αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής και για τα στελέχη της στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1)

Abola Team 3