free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έδωσε τα χέρια με Βαμβακερή

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο στόπερ προχώρησε ο Άγιος Δημήτριος.

 

Με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου θα φιγουράρει και την επόμενη περίοδο ο Μανώλης Βαμβακερής!  

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τους «κυανέρυθρους» τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από την Ηλιούπολη, άφησε τους πάντες ικανοποιημένους με την πληθωρική του προσφορά κι ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο να ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Βαμβακερής συνιστά τον πρώτο κατά χρονική σειρά παίκτης, ο οποίος ανανεώνει την συνεργασία του με την «Μπάρτσα».

Με τον διοικητικό ηγέτη της ιστορικής ομάδας, Μανώλη Τζινευράκη να δείχνει διάθεης να κινηθεί τάχιστα τις επόμενες ημέρες, ώστε να ανανεώσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνέθεσαν τον βασικό κορμό στην διάρκεια της περιόδου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Αντώνη Καρπούζα εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις δυνατές περιπτώσεις παικτών, που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αγίου Δημητρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (21/10) πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. (Αποκλειστικό)

Ρένος Γιαμπουράς

Συνάντηση με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας περιελάμβανε η εκδρομή των ακαδημιών του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3