free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και επίσημα πρόεδρος ο Νικόλαρος στη Σπάρτη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/6 στις 10:00 η γενική συνέλευση των μετόχων στα γραφεία της Σπάρτης όπου το «παρών» έδωσαν ο Δημήτρης Νικόλαρος, ο Παναγιώτης Συνοδινός και ο Γιάννης Βουζιώτης μαζί με την παρουσία του δικηγόρου του Νίκου Aλεξανδρόπουλου.

Αφού έλαβαν χώρα όλες οι νόμιμες διαδικασίες, αναδείχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Δημήτρης Νικόλαρος (πήρε το 90% των μετοχών), και μεταξύ αυτών που το απαρτίζουν βρίσκεται ο Γιάννης Βουζιώτης ως πρόεδρος του ερασιτέχνη, ο Παναγιώτης Συνοδινός και η Νίκη Χριστογιαννοπούλου.

Επίσης αργότερα έγινε συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Νικόλαρου και του Ιωάννη Βύσσια ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Μπάμπαρη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Σπάρτης.

Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας με την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.  Ο Κλάδης έχει στη διάθεσή του τους: Κραβαρίτη, Γιαννίτση, Καρτσαμπά, Οικονομόπουλο, Λώττα, Κορνέζο, Αναστασόπουλο, Χάδιαρη, Κατσίκη, Μπανούση, Φράγκο, Μπουντόπουλο, Ηλιόπουλο, Αναστασάκο. 

Πηγή: iSports

Related posts

Με Κροατία κληρώθηκε η Ελλάδα

Abola Team 2

Ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του 21χρονου μέσου Κωνσταντίνου Κώστα, από την Ξάνθη.

Ρένος Γιαμπουράς

Στον Παναθηναϊκό και με τη βούλα ο Παντελάκης

Abola Team 2