free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίτλοι τέλους για Καλλονή ακολουθούν τα Χανιά

Από το κακό στο χειρότερο και πολύ πιο κάτω πάνε τα πράγματα για την Καλλονή.

Αυτή τη φορά το πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League τιμώρησε με αφαίρεση βαθμών την Καλλονή για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και… σειρά παίρνουν τα Χανιά.

Τόσο η ομάδα της Λέσβου, όσο και οι Χανιώτες είχαν κληθεί σε απολογία για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής, με τις υποθέσεις τους να εκδικάζονται την Πέμπτη. Από τη διοργανώτρια αρχή έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής μόνο η ποινή της Καλλονής, με το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan.gr Football League να της επιβάλλει αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η παράβαση, δηλαδή από τις 27 Απριλίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε της παρακάτω αποφάσεις:α

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η αυριανή (13/11) δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Λαμία-Ατρόμητος 1-1

Abola Team 2

ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0

Abola Team 2