free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-0 τον Νεοπεντελικό και παίζει στον τελικό για την παραμονή με την Άμιλλα Περιστερίου-Δηλώσεις και όλες οι παρουσίες

Από άθλο σε άθλο βαδίζει η ηρωική Ελπίδα Αγ. Αναργύρων η οποία πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή της στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του επιτυχημένου τεχνικού Νίκου Νικολακόπουλου δείχνοντας ότι θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά και όχι να διεκδικεί την παραμονή του νίκησε στο γήπεδο Νέας Ιωνίας τον μαχητικό και ήδη πεσμένο Νεοπεντελικό με σκορ 2-0. 

Έτσι, τώρα η Ελπίδας Αγ. Αναργύρων θα δώσει τον τελευταίο αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στην Β’ ΕΠΣΑ με αντίπαλο την Άμιλλα Περιστερίου. Σε εκείνο το παιχνίδι που σίγουρα είναι τελικός αν χρειαστεί θα υπάρξουν παράταση και πέναλτι.

Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαμά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τη διαφορά για την ομάδα της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και της άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο ματς με τον Νεοπεντελικό. Το σκορ άνοιξε στο 70′ ο Γιώργος Μαγριπλής με μακρινό συρτό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην γωνία της εστίας του Καραλή. Με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-0 για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων. Στο 88′ ο εκπληκτικός Πετανάϊ με σόλο και πλασέ από πλάγια έγραψε το τελικό 2-0. Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριανταφύλλου του Νεοπεντελικού. 

Στο 23′ ο γκολκίπερ Καραλής πραγματοποίησε θεματική και σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ και πάλι του Πετανάϊ. 

Άριστο το διαιτητικό τρίο Στάμος, Κ. Μαχαίρας, Κασιμάτης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παπαδιώτης, Καλκάνης, Πανταζής, Αντωνίου(80′ Ράγκος), Λάμπος, Κάτρης, Α. Παρασκευόπουλος, Μαγριπλής, Μετκόζα(90′ Στεργίου), Πετανάϊ, Μπεράτζε(56′ Γιαμάς).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής. Κοντογιάννης(46′ Σαγματόπουλος), Μπουλούκος, Στάππας, Τριανταφύλλου, Στυλιανέσης, Π. Μαρουλίδης(66′ Κωνσταντίνου), Γαγάκας(71′ Τσιλίκας), Τσώνης, Σγαντζός, Σακελίων.

 

Το ματς παρακολούθησαν οι παράγοντες του Χαλκηδονικού Στέλιος Λουκιδέλης και Καβύρης και ο τεχνικό; της ομάδας Γιάννης Σπάθης, ο παράγοντας των Αγ. Αναργύρων Μιχάλης Λαγός. ο παίκτης της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων Γιώργος Καλόγριας και από την ΕΠΣΑ οι Στυλανού, Πατρικάκης.

Ο αρχηγός της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων Βαγγέλης Ανωτνίου στις δηλώσεις που έκανε τόνισε: “Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και από το γεγονός ότι η ομάδα έχει επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια καταφέραμε να κερδίσουμε σε ένα ακόμα σημαντικό ματς. Η ομάδα μας έπρεπε να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο και είμαστε αναγκασμένοι να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς με την Άμιλλα Περιστερίου”.

Ο επιτυχημένος τεχνικός της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: “Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η ομάδα μου που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό της και που ήταν καλύτερη στο παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό πιστεύω ότι θα ξεπεράσει με επιτυχία και το τελευταίο ματς απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου”.

Related posts

Πυλαρινός Διονύσης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν” (vid)

abola10

Αποχώρηση Κουνάδη!

abola10

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (20 και 21/1) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3