free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Η προοπτική του νέου γηπέδου φέρνει παίκτες!»

Στην αξία της ανακατασκευής του γηπέδου και τα οφέλη, που θα έχει για τη Κορωνίδα, αναφέθρηεκ ο τενχικός Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

Το ξεκίνημα μίας νέας περιόδου ευδαιμονίας αρχίζουν να διαισθάνονται πλέον στην Κορωνίδα. Το γεγονός ότι εντός των ημερών θα παραδοθεί το νέο ανακαινισμένο γήπεδο για τις ανάγκες των προπονήσεων των ομάδων του Γαλατσίου, παρέχει  τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων να θέσουν κάτω από πολύ πιο στέρεες βάσεις και με πολύ πιο ισχυρά δεδομένα τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας περιόδου.  

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου στο «Αbola.gr» είναι άκρως χαρακτηριστικές: 

«Τα πάντα λειτουργούν εξαιρετικά στην ομάδα μας. Η προοπτική του νέου γηπέδου έχει εξωθήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές να εκφράσουν την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ομάδα μας και αυτό το γεγονός μας γεμίζει με χαρά κι έρχεται να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να δουλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση. Επίσης πολλά δικά μας παιδιά αναδεικνύουν το ταλέντο τους κι αυτό μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο» 

 Με δύο ακόμη δυνατά τεστ θα συνεχιστούν για τη Κορωνίδα οι δοκιμές ποδοσφαιριστών. Αρχικά την προσεχή Τρίτη στις 8:15 μ.μ. έχει προγραμματιστεί δυνατό εκτός έδρας τεστ με τον Πανιώνιο Καισαριανής στο βοηθητικό γήπεδο του Εθνικού Αστέρα, ενώ για την Πέμπτη 8 Ιουνίου έχει κλειστεί νέο φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Related posts

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Από τον Άγιο Θωμά στα Σούρμενα

abola10

Αγ. Ανάργυροι-Κηφισιά και Άρης Πετρούπολης-Αγ. Παρασκευή τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3