free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λάλα: «Θα εξετάσω όλες τις προοπτικές»

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον αφήνει ο 28χρονος μεσοαμυντικός του Άρη Πετρούπολης Γιόβαν Λάλα.

 

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στον Άρη Πετρούπολης, όσον αφορά την παραμονή του Γιόβαν Λάλα.  

Ο 28χρονος άσος, που μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο την νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο και αυτή του κεντρικού αμυντικού, ενδέχεται να συναντηθεί με κορυφαία διοικητικά στελέχη, ώστε να συζητήσει από μηδενική βάση το ενδεχόμενο παραμονής του. 

Ο Λάλα, ο οποίος έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας στον Πειραιά (Ηρακλής Νικαίας, Άρης Αμφιάλης, Ελλάς Ποντίων, Ίκαρος Καλλιθέας), αγωνίστηκε για πρώτη φορά σην καριέρα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας και σαφέστατα πήρε μία γεύση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της γενικότερης οργάνωσης, που διέπει τα συντριπτικά περισσότερα σωματεία της ΕΠΣΑ. 

Με τον 28χρονο  μεσοαμυντικό να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και να αναδεικνύεται σ’ ένα  από τους πρωταγωνιστές της φετινής εκπληκτικής πορείας των «ερυθροκιτρίνων» στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας  Ερωτηθείς για το μέλλον του ο Γιόβαν Λάλα τόνισε στο «Αbola.gr»: 

«Ακόμη δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Σαφέστατα από τη διοίκηση έχουν δείξει ότι με θέλουν, ωστόσο καταλυτικό ρόλο στην υπόθεσή μου, θα διαδραματίσουν οι προοπτικές που θα υπάρξουν ενόψει της επόμενης περιόδου» ήταν το αριχκό σχόλιο του 28χρονου απίκτη, για να προσθέσει: 

«Έχω ήδη δεχθεί κάποιες προτάσεις από άλλους συλλόγους, ωστόσο, το πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης Πετρούπολης. Εφόσον ιανοποιηθούν οι φιλοδοξίες μου, γιατί να μη συνεχίσω. Αυτή τη σεζόν, που αγωνίστηκα στην πολύ αξιόλογη αυτή ομάδα με την τεράστια ιστορία της  διαπίστωσα ότι έχει πολύ καλή οργάνωση και το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

 

 

Related posts

Σώθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (3-1

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (11/12/22)

Abola Newsroom

Κουνάδης: Πληρώνουμε δικά μας λάθη…

Abola Team