free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Πήρε και το Σούπερ Καπ ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Ν. Αλικρνασσού ολοκλήρωσε ιδανικά μία τέλεια σεζόν επικρατώντας με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Ελευσίνα στον Τελικό του Σούπερ Καπ κάνοντας φέτος το «4 στα 4» στις κούπες που διεκδίκησε!

Ο Ηρόδοτος ήταν συνεπής και σε αυτό το ραντεβού με την επιτυχία αφού ολοκλήρωσε ιδανικά μία τέλεια σεζόν επικρατώντας με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Ελευσίνα στον Τελικό του Σούπερ Καπ.

 

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή κούπα για την ομάδα της Ν. Αλικρνασσού μετά το πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΗ αλλά και το Κύπελλο Ερασιτεχνών.  

 

Σκόρερ για την ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη, που ήταν καλύτερη  και είχε τις σημαντικότερες φάσεις στο ματς,  ο Κοιλιάρας στο 72′ με ψιλοκερμαστό σουτ.

 

Τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας«σφυρίξε» ο Κατοίκος από την Αθήνα με βοηθούς την Δέτση από την Αθήνα και τον Γουρνιά από την Ανατολική Αττική. 

 

Οι συνθέσεις:

 

Σιαράβας, Παπανίκου (75′ Ευαγγέλου), Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Μπεκατώρος (75′ Γυφτοκώστας), Μαζιώτης(59′ Κουσίδης), Ζυγκερίδης

 

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Προβυδάκης, Τσουμάγκας, Κεφαλούκος, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μωραΐτης (87′ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (72′ Μυλωνάς), Κοιλιάρας (90′ Παπαδάκης), Αχιλλέως.

 

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει για την 1η φάση στις 13 Αυγούστου

Abola Team 2

9000+ likes… 9000+ ευχαριστώ από καρδιάς!

Abola Team

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής στη Β’!

abola10