free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Για τον Μιχ. Πουλάκο έπαιξαν οι παλαίμαχοι Κερατσινίου και Άρη Νικαίας

Για 17η συνεχόμενη χρονιά οι βετεράνοι του Κερατσινίου και του Άρη Νικαίας τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου ενός ανθρώπου που πρόσφερε στις δυο ομάδες ,  τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.

Παράλληλα πριν από τον καθιερωμένο αγώνα  τιμήθηκε και η μνήμη τριών ακόμα ανθρώπων του  ποδοσφαίρου.

Από τον Άρη ο  αξέχαστος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Χιόνης και ο επί σειρά ετών αείμνηστος   πρόεδρος Σταύρος Χατζηλιάδης .

Από το Κερατσίνι τιμήθηκε η μνήμη του Γιώργου Ποπόρου ενός ανθρώπου που σαν προπονητής πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Παραβρέθηκαν ο δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας σε θέματα αθλητισμού  Δημήτρης Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας με τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα , ο πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσίνι Αντώνης Αραβαντινός κ.α
Ακολούθησε ο αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους των δυο ομάδων .

Το Κερατσίνι προηγήθηκε 4-0 με δυο τέρματα του Βασίλη Σπάθα και από ένα των Χρήστου Χονδρουδάκη και Σπύρου Αθανασόπουλου.

Αλλά ο Άρης Νικαίας γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε 4-5 με τέσσερα γκολ του Μανώλη Αγουρσαλίδη και ένα του Αντώνη Τσιμπάκη.

 

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μακρογιαννέλης, Τσέβρετζης,  Πολίτης,  Αβακιάν, Λαγός Α. Λιθόπουλος  , Πανοηλίας, Ευστρατίου, Μπουλμέτης, Πετράτος, Θωμαΐδης,Μπακας Ντούτσιας, Τσιμπάκης, Χατζηγιαννόπουλος, Αδελφίδης, Αγουρσαλίδης Γ και Μ.,  Λιγνός , Προκόπας, Κανέλλος, Γραμματάκης, Ματθαίου Κωτσάκης .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Βαγγελάκος, Λαγός Χ., Κάλλας, Παπαγεωργίου, Χονδρουδάκης, Τύρπος, Σπάθας, Σοφράς, Χατζηαντωνίου, Κλείσαρης, Κιούλος, Ανδρεάκος, Ψύλλιας , Βάβαλος, Παπασταματίου,Κορέας Γ και Σ., Αποστολάκης , Βασιλικός, Αθανασόπουλος, Λιάπης, Βαττής, Ποπόρου, Αθανασιάδης, Ειρηνίδης .

Ο Τάσος Λαγός και οι οργανωτές του αγώνα ευχαριστούν τον Κυριάκο και Γιώργο Περπιράκη για την ευγενική προσφορά  των Κυπέλλων ,Πλακετών και μεταλλίων.

Related posts

Οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου 4-2 τους Παλαίμαχους του Παννεμεατικού

Abola Team 3

Σπουδαίο το φιλικό των Επίλεκτων Φίλων με τους Παλαίμαχους της Σπάρτης-23/6 η ρεβάνς στη Νέα Πέραμο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Διεθνής αγώνας σήμερα 5/7 για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που απέκτησε νέο Δ. Σ.

Abola Team 3