free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Ψαρρό

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον επιτυχημένο τεχνικό ανακοίνωσε η διοίκηση της Λαύρας Αργυρούπολης.

 

 

Οριστικά κι αμετάκλητα με τον Αργύρη Ψαρρό στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Λαύρα Αργυρούπολης και την επόμενη σεζόν.  

Η διοίκηση του συλλόγου των νοτιοανατολικών προαστίων επιβράβευσε το εκπληκτικό έργο του έμπειρου προπονητή, που σημαδεύτηκε από την άμεση επάνοδο των «ροσονέρι» στην Β’ Κατηγορία, όπως επίσης και την εξαιρετική του δουλειά στα τμήματα υποδομών, στα οποία προϊσταται για μία τριετία. 

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του, ο Αργύρης Ψαρρός τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Λαύρα Αργυρούπολης και την επόμενη σεζόν. Αυτό που προέχει, είναι να δώσουμε έμφαση στον τομέα ανάδειξης των δικών μας ποδοσφαιριστων που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και να εξακολουθήσουμε την παραγωγική διαδικασία προώθησης παικτών στην πρώτη ομάδα» ήταν το αριχκό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού, για να προσθέσει: 

 

«Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε τις δοκιμές πολλών αξιόλογων ταλαντούχων παικτών, όπως επίσης κι ορισμένω ν άλλων, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν στη ομάδα μας. Ξεκάθαρος στόχος για τη επόμενη σεζόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές να σταθεί επάξαι στις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της Β’ ΕΠΣΑ»

Related posts

Ο “ψυχρόαιμος” Ματατζής

Κωνσταντίνος Περούλης

Τα ματς του Σαβ/κου (11η Αγων.) στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Παναγιώτης Δημητρίου: Θα πάρουμε αποφάσεις τέλη του μηνός

admin