free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νικολακόπουλος: «Να τα δώσουμε όλα!»

Το σύνθημα για νίκη – παραμονή στον επερχόμενο «τελικό» με την Άμιλλα Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίωξ Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος.

 

 

 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και τεράστια ψυχικά αποθέματα παρουσίασε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων σε ακόμη έναν … τελικό παραμονής!  

Το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου επιδεικνύοντας πολλές αγωνιστικές αρετές, επιβλήθηκε με 2-0 του Νεοπεντελικό, γεγονός το οποίο της διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Β’ Κατηγορία. 

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στον τελικό των … τελικών σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλέι – άουτ την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς .. αύριο. 

Ο τεχνικός Νίκος Νικολακόπουλος μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του: «Πήραμε μία ακόμη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε κι αυτός το τελευταίο του χαρτί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πήραμε μία νίκη, η οποία μας δίνει ελπίδα στο όνειρο και πλέον καλούμαστε να τα δώσουμε όλα για την νίκη απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, για να προσθέσει: 

«Ευτυχήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πετύχουμε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, τα οποία μας χάρισαν την νίκη με 2-0. Θα προετομαστούμε  κατάλληλα, ώστε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, που θα μας διατηρήσει στην Β’ Κατηγορία» 

Αμφίβολοι Πετανάι και Καλκάνης 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων ενόψει του «τελικού παραμονής» με την Άμιλλα Περιστερίου. Ο λόγος έχει να κάνει με τους τραυματισμούς των Ντόναλντ Πετανάι και Δημήτρη Καλκάνη. 

Ο μεν Πετανάι, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος ολοκλήρωσε το ματς με τον Νεοπεντελικό με χτύπημα στον αστράγαλο κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή, ώστε να μπορέσει να φωνάξει μάχιμος για την κομβική αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου. 

 

Όσον αφορά τον Καλκάνη., ο νεαρός μπακ υποφέρει από πόνους στην μέση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Related posts

Οι Νέοι της Δάφνης Αθηνών 1-0 την Αθηναϊδα στον τελικό

Abola Team 3

Δελτία Προπονητών (03/9/2019 13:15) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Abola Newsroom

Διπλό ο Φοίνικας Περιστερίου με Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3