free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στην αντεπίθεση ο ΑΠΟ Νικολακάκης: Ανανέωσαν οι Κώστας Βρεττός, Μπριάνας, Γιώργας, Κελεπούρης, Γ. Πιτσούνης, Τ. Νίκας-Προωθήθηκαν οι Αλ. Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Σοφιανός, Κωτσόπουλος, Ρέππας-Θ. Νικολακάκης: Πάμε για άνοδο

Ο μεταγραφικός και αγωνιστικός σχεδιασμός στον δημοφιλή ΑΠΟ Νικολακάκη όχι μόνο δεν σταμάτησε μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά συνεχίζει να λειτουργεί άψογα.

Η συνεργασία του ιδρυτή και διοικητικού ηγέτη της ομάδας Θανάση Νικολακάκη και του τεχνικού της ομάδας του βετεράνου άσου Κώστα Βρεττού είναι επί καθημερινής βάσης και μάλιστα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα ενόψει της νέας σεζόν που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Αρχικά ανανεώθηκε η συνεργασία με τον επιτυχημένο τεχνικό Κώστα Βρεττό που ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί.

Στην συνέχεια ανανεώθηκε η συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργος Πιτσούνης όπως και με το δεξί μπακ της ομάδας Τάσο Νίκα οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Από και κει και ύστερα ο ΑΠΟ Νικολακάκης κάνει πράξη την γενικότερη φιλοσοφία που υπάρχει και που έχει να κάνει με την αξιοποίηση των ταλέντων. Έτσι λοιπόν δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για διάκριση σε πέντε παιδιά από την δεύτερη ομάδα που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Αλ. Παπαδόπουλο, Σοφιανό, Ρέππα, Κωστόπουλο και Γεωργίου.

Επίσης, μαζί με τον τεχνικό Κώστα Βρεττό ανανέωσαν και όλοι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα ο βοηθός προπονητής Μάκης (Σεραφείμ) Μπριάνας, ο γυμναστής Νίκος Γιώργας και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Κελεπούρης,

Οι προθέσεις του ηγέτη της ομάδας είναι σαφέστατες και προκύπτουν από τις δηλώσεις που έκανε στο Abola.gr. “Πάμε για άνοδο” τόνισε ο Θανάσης Νικολακάκης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις από την διοίκηση του ΑΠΟ Νικολακάκη που είναι άριστα οργανωμένος σε όλους τους τομείς.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Παραίτηση σοκ από τον Παναγιώτη Σαββίδη

Η Ελένη Αντωνίου τίμησε Ελλάδα και ΕΠΣΑΝΑ (pics)