free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν μαζί Απόλλων Χαλανδρίου και Βλάχος

Στην επέκταση της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν προχώρησαν οι δύο πλευρές.

 

 

Ο Χρήστος Βλάχος οριστικά κι αμετάκλητα θα αποτελέσει τον τεχνικό καθοδηγητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου και την επόμενη σεζόν. 

Η φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας, η οποία την έφερε να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις μέσω μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων το εισιτήριο της ανόδους την Α’ ΕΠΣΑ, ώθησε την διοίκηση των «κυανόλευκων» να καταθέσει επίσημη πρόταση στον νεαρό προπονητή, η οποία βρήκε τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια. 

Κι αυτό διότι, διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, αλλά και πολλά κοινά σημεία στην εν γένει φιλοσοφία, που θα διέπει το σωματείο και την επόμενη σεζόν 

Ο Χρήστος Βλάχος με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής:  

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ εμία ομάδα με τις φιλοδοξίες, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που διέπει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ξεκάθαρη προτεραιότητα για την ομάδα μας είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο κομμάτι του βασικού κορμού, που ολοκλήρωσε τη σεζόν, όπως φυσικά και να αναδείξουμε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού, για να προσθέσει: 

 

«Όσον αφορά το θέμα των βλέψεων, στόχος μας είανι να αποδείξουμε ότι η φετινή μας πορεία δνε ήταν μία φωτοβολίδα. Θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και αξιόμαχο ρόστερ, που θα προσβλέψει στην κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα και ό,τι καλύτεορ προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο».

Related posts

Και ο Ηλίας Μπίκος στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Ρένος Γιαμπουράς

Τεράστια νίκη Παπακανέλλου στην Π.Ε.Π.Π.- Οι πρώτες δηλώσεις

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 29-30/10

Abola Newsroom