free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Θα μείνει ο βασικός κορμός»

 

Τη βεβαιότητα ότι θα παραμείνει ο βασικός κορμός των επιτυχιών εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

  

Τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν συνεχίζει ακάθεκτη να θέτει σε εφαρμογή η διοίκηση του Α.Ο. Ιλίου. Οι ιθύνοντες του σωματείου εντείνουν τις επαφές τους με τους παίκτες που ανήκουν στο υπάρχον ρόστερ κι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. 

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης μιλώντας στο «Αbola.gr», εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ, θα παραμείνουν στην ομάδα: 

«Ήδη αρκετοί παίκτες που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν στην ομάδα μας. Αυτό που προκύπτει,είναι ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει ο βασικός κορμός. Στοιχείο που σημαντικό όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε προσθήκες σ εθέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει αναγκη ενίσχυσης και οι μεταγραφές θα είναι πολύ προσεκτικές και στοχευμένες». 

 

Το διάστημα 19 Ιουνίου-20 Ιουλίου οι παίκτες της ομάδα ςΝέων του Α.Ο. Ιλίου θα προπνούνται κανονικά, με την τεχνική ηγεσία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με το ποιούς θα επιλέξει για την πρώτη ομάδα.

 

Related posts

Πήρε Μανιάτη ο Αθηναϊκός

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (4 & 5/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Με το “δεξί” η Άμιλλα 3-1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team