free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Χρέη γυμναστή ο Πασχαλίδης

Ο Άγγελος Πασχαλίδης θα αποτελέσει τον νέο γυμναστή στην ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου.

 

Την ανάληψη του πόστου του γυμναστή της πρώτης ομάδας υπό τον Άγγελο Πασχαλίδη ανακοίνωσε το Δάσος Χαϊδαρίου.  

Η διοίκηση των «πρασινοκιτρίνων» επιβράβευσε το μεθοδικό έργο του νεαρού γυμναστή, ο οποίος στο διάστημα της περασμένης περιόδου είχε την απόλυτη ευθύνη εκγύμνασης των τμημάτων ακαδημίας και του εμπιστεύθηκε την νευραλγική θέση του γυμναστή της πρώτης ομάδας όπου θα πλαισιώσει τον νέο προπονητή, ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες. 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πασχαλίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ έχει να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογο έργο. Είναι ορεξάτος και η διοίκηση του Δάσους Χαϊδαρίου εκτιμά ότι θα βοηθήσει τον νέο προπονητή να εγκλιματιστεί ακόμη πιο γρήγορα στην ομάδα. 

 

Από εκεί και μέρα, μόλις διευθετηθεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες, που αφορούν την στελέχωση του ρόστερ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου τνω δυτικών προαστίων να έχουν επικεντρωθεί στην προσπάθεια αναζήτησης ενός αξιόλογου σέντερ φορ, που θα διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Related posts

Τα Ιλίσια 2004 συγχαίρουν τον Αγ. Θωμά για την άνοδο στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Επιτυχημένο το τουρνουά για τον Σύλλογο Η ΠΙΣΤΗ που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Εθνικού

Abola Team 3

Τόπο στα νιάτα από το ΓΣ Καισαριανής

abola10