free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: Αμετάκλητη δικαίωση για Ηρακλή!

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ΠΑΕ Λάρισα έκανε ο Αλέξης Κούγιας που μίλησε για την υπόθεση του Ηρακλή, η οποία αφορά άμεσα και τον Άρη.

Ο Κούγιας ο οποίος ήταν συνήγορος του Λεβαδειακού είπε χαρακτηριστικά: «Εξεδόθη μία απόφαση αν κι εγώ είχα μία διαφορετική άποψη. To θέμα το είχα αναδείξει από πιο πριν, όταν κινδυνεύαμε εμείς γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού. Όταν όμως εκδίδονται αποφάσεις και μάλιστα από τακτικούς ανώτατους δικαστές πρέπει να το σεβαστείς. Ευτυχώς που δεν είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού. Είναι μία σημαντική νίκη για τον Ηρακλή.

Η απόφαση βασίστηκε στην δηλώσεις του Πουρτουλίδη πως έχει πάρει τα χρήματά του. Τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα για την επιστροφή βαθμών, ο Ηρακλής δικαιώθηκε αμετάκλητα. Η μόνη ελπίδα που έχει ο Λεβαδειακός είναι αν γίνει δεκτό αυτό που αποφασίστηκε από το συμβούλιο της Super League και επιβεβαιώθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, πως όποιος δεν πάρει αδειοδότηση υποβιβάζεται.

Εκεί υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις. Ο Ηρακλής θα επικαλεστεί πως αυτό δεν έχει προβλεφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως διάταξη δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό θα κριθεί από το διαιτητικό δικαστήριο όπου θα καταλήξουμε.

Related posts

Στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα

Abola Team 2

Ο Αγγελος Χαντί στον Αήττητο!

Abola Team 2

Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1

Abola Team 2