free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια «συγχώνευσης» των Χανιωτών της Football League!

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν στην Κρήτη, συζητείται συνένωση των δύο χανιώτικων ομάδων της Football League, του ΑΟΧ και του Κισσαμικού!

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι ως θέμα «υφίσταται», ωστόσο, «την παρούσα χρονική στιγμή δεν φαίνεται να μπορεί να γραφτεί κάτι περισσότερο, ή να υπάρχουν πολύ περισσότερο, γεγονότα που να μαρτυρούν ότι μία τέτοια «συνεργασία» θα μπορούσε να έχει ως τελικό αποτέλεσμα μία σύμπραξη ή μία συνένωση των δύο ομάδων». Επίσης, σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ τονίζεται ότι «η πορεία στο διάστημα που ακολουθεί είναι αυτή που θα φανερώσει ουσιαστικά εάν έχουν έχουν ρεαλιστική βάση αυτά τα σενάρια».

Αναλυτικά το δημοσίευμα στην εφημερίδα είναι το εξής:

ΑΟΧ και Κισσαμικός ετοιμάζονται την Κυριακή να δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδια ολοκληρώνοντας την παρουσία τους φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ και αυτό που αρχίζει πλέον να απασχολεί είναι η επόμενη μέρα. Ουσιαστικά, η νέα αγωνιστική σεζόν αποτελεί ένα άτυπο στοίχημα, αφού οι συγκυρίες από οικονομικής πλευράς είναι πολύ δύσκολες, το φετινό δε πρωτάθλημα κρίνεται από αυτή την πλευρά κυρίως, ως το χειρότερο της ιστορίας.

Τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποια σενάρια, που η πορεία στο διάστημα που ακολουθεί είναι αυτή που θα φανερώσει ουσιαστικά εάν έχουν έχουν ρεαλιστική βάση. Ποια είναι αυτά τα σενάρια; Πρόκειται για μία συνεργασία που θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ των δύο ομάδων που μετέχουν στη Φούτμπολ Λιγκ, τον Α.Ο. Χανιά και τον Κισσαμικό!

Πληροφορίες που μπορούν να χαρακτηριστούν ως ασφαλείς, αναφέρουν ότι το θέμα ουσιαστικά «υφίσταται», αλλά την παρούσα χρονική στιγμή δεν φαίνεται να μπορεί να γραφτεί κάτι περισσότερο, ή να υπάρχουν πολύ περισσότερο, γεγονότα που να μαρτυρούν ότι μία τέτοια «συνεργασία» θα μπορούσε να έχει ως τελικό αποτέλεσμα μία σύμπραξη ή μία συνένωση των δύο τους.

Παρ’ όλα αυτά, πολλά περισσότερα θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος ή σε κάθε περίπτωση αφού ωριμάσουν κάποιες συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε μπορεί να εκτιμηθεί με ασφάλεια το τι μέλλει γενέσθαι… 

Related posts

Απίστευτο πριμ στην Οσμανλίσπορ για πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Abola Team 3

Εκδήλωση με την Γωγώ Τσαμπά ο ΑΟ Παύλου

Abola Team 3

«Κόκκινο» της Αστυνομίας στους φίλους της Λαμίας!

Abola Team 3