free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επίκειται νέο ραντεβού με Χατζηαλέξη

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στον Χαραυγιακό.

 

 

 

Εξαιρετικά σημαντικές αναμένονται οι επόμενες ημέρες στον Χαραυγιακό, αναφορικα΄με τη χάραξη του σχεδιαμσού της επόμενης περιόδου.  

Η τελική απόφαση της ΕΠΟ να μην ανέλθουν στην Γ’ Εθνική οι ομάδες, που έχασαν σε αγώνα μπαράζ την άνοδό τους, αν μη τι άλλο λειτούργησε ανασταλτικά στα μελλοντικά σχέδια της διοίκησης του Μανώλη Φύτρου, χωρίς φυσικά αυτό βέβαια. να μειώνει στο ελάχιστο την πρόθεση το διοικητικού ηγέτη των «νερατζούρι» να προσδώσει χαρακτήρα πρωταγωνιστή στην ομαδα του και την επόμενη σεζόν!  

Στο επίκεντρο, όπως είναι φυσικό, περνά το φλέγον ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. 

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία επαφή της διοίκησης με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, με την πλευρά του επιτυχημένου τεχνικού να παραδίδει την έκθεσή του. Υπήρξε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την χάραξη του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο. Με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη καθοριστική συνάντηση, η οποία θα κρίνει και την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Από πλευράς της διοίκησης είναι έντονη η επιθυμία να επεκταθεί η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο Πρόεδρος Μανώλης Φύτρος έχει εκτιμήσει δεόντως το έργο και τη μεθοδική δουλειά του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. 

 

Με την πλευρά του επιτυχημένου προπονητή να έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει, εφόσον η ομάδα όντως θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Related posts

Π.Α.Ο. Δόξα Βύρωνος: Στηρίζει την τοπική αγορά

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/4)

Abola Team

Ο Ανδρ. Γεωργόπουλος πρόεδρος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3