free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Για κοινωνικό σκοπό έπαιξαν οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου και το Ιπποκράτειο

Με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων τα οποία δόθηκαν σε άπορα άτομα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έπαιξαν το Σάββατο (10/6) στο Στάδιο Νέας Σμύρνης οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου και οι Εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν από την ομάδα του Ιπποκράτειου δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η κάθε μια προσφορά των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη προκειμένου βέβαια να αγοραστούν τρόφιμα και να δοθούν σε άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Πλακέτες και Κύπελλα δόθηκαν: Στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Κλάρα Δεληγιάννη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Τσιάπης, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Πανιωνίου, ο αρχηγός της ομάδας του Ιπποκράτειου Νεκτάριος-Νίκος Ραζής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρας, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος Νίκος Ζαμάνης και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λαδόπουλος. Ο γενικός γραμματέας των Παλαίμαχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου που έκανε απονομές τόνισε ότι με το κλείσιμο 127 χρόνων ιστορίας του συλλόγου η προσφορά του Πανιωνίου στο κοινωνικό γίγνεσθαι παραμένει δυνατή. Απονομές έκαναν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων του Πανιωνίου Αντώνης Μανίκας και Δημήτρης Ναλιτζής και το μέλος Νόνι Λίμα, οι παλαίμαχοι άσοι του Πανιωνίου Κλεάνθης Νικολαϊδης και Θανάσης Μπέλλος, ο ειδικός γραμματέας των Παλαιμάχων του Πανιωνίου Σάββας Ζευγαρόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Πανιώνιος Πέτρος Μπούκης και από την πλευρά του Ιπποκράτειου ακόμα ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Νικολάου. Κύπελλο δόθηκε και στον διαιτητή της συνάντησης Μελέτη Βουτσαρά ενώ μετάλλια δόθηκαν στον πρώτο βοηθό Δημήτρη Γκούγκαρη και στον δεύτερο βοηθό Στ. Αντωνόπουλο. Και οι τρεις διαιτητές ήταν άψογοι στο έργο τους ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων. Παρέστη επίσης ο Παναγιώτης Καρμοίρης από τα Πανιώνια Νέα και ο γνωστός φωτορεπόρτερ Δημήτρης Βλάχος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος που είχε και δύο δοκάρια με τους Κλεάνθη Νικολαϊδη και Ζαμπαρά επικράτησε με σκορ 5-0. Το 1-0 έκανε ο Κάφαλης, το 2-0 ο Ναλιτζής, το 3-0 ο Θανάσης Μπέλλος, το 4-0 ο Ζαμπαράς μετά από εκπληκτική ενέργεια του Κάφαλη και το τελικό 5-0 έγραψε πάλι ο Μπέλλος που σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από επίσης εκπληκτική ενέργεια του Κομπόγιωργα.

Τα επόμενα παιχνίδια του Πανιωνίου θα γίνουν, το ερχόμενο Σάββατο 17/6 στο Ξυλόκαστρο 25-27 Ιουνίου στην Σκύρο ενώ υπάρχει σκέψη η ομάδα των Παλαίμαχων του Πανιωνίου να μεταβεί στην Ουγγαρία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Χασιώτης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Παπαχριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Σαϊπάς, Πλεξίδας, Κάφαλης, Λίμα, Ναλιτζής, Ζυγούρης ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Σκαβάρας, Κωτσοβός, Δημητρίου, Γουσούλης, Κομπόγιωργας, Λαμπαδιινός, Γιάννακας, Μπ. Χάϊτας, Ζαμπαράς, Ντασιακλής, Τσουκλείδης, Καλαμάρας, στον πάγκο της ομάδας ήταν οι Καπώνης, Παπαδόπουλος, Πέτρος Γκρέκας και με την αποστολή των Νεοσμυρνιτών οι Σάββας Ζευγαρόπουλος, Βασίλης Τσέρος, Αλέξανδρος Φείδης. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Ραζής (Κουδούνης) Νεκτάριος-Νίκος, Ηλ. Νικολάου, Κουρέκ, Γύπνος, Μαχαίρας, Παπαγεωργίου, Κουλούρης, Μαντζούφας, Κουκουμαύτσης, Δημητρόγλου, Κωνσταντινίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ντόβας, Μαθιουδάκης, Κωστούλας, Διονυσόπουλος, Ματσούκας, Αλεξόπουλος, Καραμπιτιάνης, Άγγελος Νικολάου, Μπιτέλης, Ντούνης. Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος. 

 

Eίναι η στιγμή των απονομών. Διακρίνονται από δεξιά ο ειδικός γραμματέας των Παλαιμάχων του Πανιωνίου Σάββας Ζευγαρόπουλος, ο γενικός γραμματέας των Παλαίμαχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, ο αρχηγός του Ιπποκράτειου Νεκτάριος-Νίκος Ραζής, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Κλάρα Δεληγιάννη και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Το διαιτητικό τρίο του αγώνα, από αριστερά οι Δημ. Γκούγκαρης, Μελέτης Βουτσαράς και Αντωνόπουλος και στη μέση από το Ιπποκράτειο οι Ντόβας και Ραζής. 

 

Related posts

Ο Εθνικός Κυπελλούχος στους βετεράνους Πειραιά

Abola Team 3

Επιτυχημένη η Γ.Σ. των βετεράνων Πειραιά

Abola Team 3

Στο πλαστικό του Γηπέδου Πλαταιών ο αγώνας των Επιλέκτων Φίλων με τους Παλαίμαχους της Δάφνης Ερυθρών

Abola Team 3