free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Ατματσίδη ο Άγιος Δημήτριος!

Την απόκτηση του έμπειρου στράικερ με πολύχρονη θητεία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες Αθήνας και Πειραιά ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι», ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης τους.

 

«Κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Μιχάλη Ατματσίδη πραγματοποίησε ο Άγιος Δημήτριος! 

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Μανώλης Τζινευράκης ακι οι στενοί του συνεργάτες μετά από συντονισμένες ενέργειες έφεραν στην ομάδα έναν από τους σημαντικότεορυς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τόσο από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, όσο και από τα σαλόια των επαγγελματικών κατηγοριών. 

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ατματσίδη! 

Ο 33χρονος φορ, που έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό σε πολλούς συλλόγους ( Ερμής Κορυδαλλού, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Νέα Ιωνία, Μοσχάτο, Ίκαρος Καλλιθέας, Σαρωνικός Αίγινας) αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της «Μπάρτσα» στην νέα περίοδο και να ηγηθεί στον τομέα του σκοραρίσματος. 

Με αυτή την κίνηση, η διοίκηση του Αγίου Δημητρίου καταδεικνύει τις προθέσεις της, αλλά και τους στόχους, που θα οριοθετηθούν ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν, που δεν θα είναι άλλος από την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (23/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων (20/8/2019 14:45)

admin

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις του Abola

abola10