free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Διαζύγιο» με Μηλιά

Την λύση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό ανακοίνωσε ο ΑΟ Βύρωνας.

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Α.Ο. Βύρωνα.  

Κι αυτό γιατί εντελώς αιφνιδιαστικά η διοίκηση του συλλόγου των ανατολικών και ο Ανδρέας Μηλιάς αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να δώσουν τέλος σε μία συνεργασία, η οποία κράτησε για διάστημα επτά μηνών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Δ.Σ του Αθλητικού ομίλου Βύρωνα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Αντρέα Μηλιά.Ο Αντρέας βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και δούλεψε με πάθος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του για την ομάδα.Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς» 

Μετά από αυτή τη εξέλιξη, οι ιθύνοντες του Α.Ο. Βύρων έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές, που αφορούν την προσπάθεια ανεύρεσης νέου προπονητή, πυ θα πληροί όλες τις προοπτικές να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών στον επόμενο μαραθώνιο της Β’ Κατηγορίας και το κυριότερο να τρέξει» τιε εξελίξεις, που αφορούν τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού. 

 

Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τη διοίκηση του ΑΟ Βύρων μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον επόμενο τεχνικό καθοδηγητή.

 

Related posts

Ο “ψυχρόαιμος” Ματατζής

Κωνσταντίνος Περούλης

ΑΟ Ιλίου – Ακαδημίες Ατρομήτου (Κ17) 3-4 σε φιλικό ματς

Abola Team 2

Ο Κατσιμπούλας στο ρόστερ της Άμιλλας Περιστερίου

Abola Team