free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δημιούργησε εφηβικό τμήμα ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Τη δημιουργία εφηβικού τμήματος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Κάτω από επαγγελματικά πρότυπα εξακολουθούν να κινούνται τα πάντα στον Αστέρα Χαϊδαρίου.  

Οι ιθύνοντες του νεοσύστατου, αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων προχώρησαν σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία αναδεικνύει σ όλη την μεγαλοπρέπεια την αγάπη, αλλά και το μεράκι για την παραγωγική διαδικασία ανάδειξης ποδοσφαιριστών και σταδιακής προαγωγής τους στην ανδρική ομάδα. 

Στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε, όπου έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος Γιάννης Αρβανίτης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Περιβολαράκης, ο Διευθυντής Ακαδημιών Γιώργος Λεπίπας, ο Τεχνικός Διευθυντής Μάξιμος Κατικαρίδης, ο Γενικός Αρχηγός του Ανδρικού τμήματος Γιάννης Σκόρδας και ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος Βασίλης Τσιάκαλος, οριστικοποιήθηκε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η σύσταση και λειτουργία τμήματος Νέων (Εφηβικό), το οποίο θα λάβει μέρος στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Ο προγραμματισμός για την υλοποίηση, όσο αφορά το σχέδιο του νέου τμήματος, έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες από τους παράγοντες και τα προπονητικά μέλη του συλλόγου, καθώς η ανάγκη για την ύπαρξη τμήματος σε αυτό το ηλικιακό κομμάτι είχε ήδη εντοπιστεί και στον Αστέρα Χαϊδαρίου περίμεναν την κατάλληλη χρονική περίοδο για να προχωρήσουν και σε αυτήν την πρωτοβουλία.  

Γίνεται κατανοητό, ότι στον Αστέρα Χαϊδαρίου όλα γίνονται βάσει προγραμματισμού και στην προκειμένη περίπτωση οι ιθύνοντες ανταποκρίθηκαν σε ένα αγωνιστικό ζήτημα, το οποίο όπως αναφέραμε το δούλευαν εδώ και πολλούς μήνες, θέλοντας να κλείσουν όπως πρέπει και αυτό το «κομμάτι του παζλ»! 

Επίσης όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης, το τμήμα Νέων (εφηβικό) θα είναι αγωνιστικό και θα λάβει μέρος στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, λειτουργώντας ως το πρώτο… σκαλοπάτι της ομάδας, όπου οι νεαροί αθλητές του Αστέρα Χαϊδαρίου θα παίρνουν το «βάπτισμα του πυρός» και κατόπιν θα ακολουθεί η προαγωγή τους στο ανδρικό τμήμα, έτσι ώστε και η αγωνιστική μετάβαση αυτή να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. 

Όσον αφορά την ανδρική ομάδα οι πολλοί πιτσιρικάδες και ταλαντούχοι παίκτες που την πλισιώνουν, συνεχίζουν να αφήνουν υποσχέσεις στα φιλικά παιχνίδια που δίνουν.

 Μάλιστα, επιβλήθηκαν  με το εντυπωσιακό 7-2 της Κ-18 του Πανελευσιανικού, ενώ για την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Αγία Ελεούσα στις 6:30 μ.μ. με τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο να προβαίνει σε νέες δοκιμές

 

 

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου έχουν επικεντρωθεί κυρίως σητν απόκτηση ενός ικανού φορ, που θα προσφέρει καίριες λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.

Related posts

Στο 1-1 Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Κολωνός

Abola Team

Εκπληκτικό φινάλε στα Βριλήσσια

Βασίλης Θεόκλητος

Άρης Πετρούπολης: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Abola Team